Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.01
  • Stadion: Lo Schiacciasassi
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 11739
Krucik Club Premolo FC
Big Bang 5-3-2 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 34.2
matig Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Ourdouillie geeft de bal voor. Mattiola controleert de bal met de borst. Cavallaro is nu in balbezit. Mattiola onderschept slim de pass. Mattiola haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Demian onderschept slim de pass. Demian geeft een hoge lob. Mattiola is nu in balbezit. Mattiola schiet op doel. Bajocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie geeft de bal voor. Bramerini probeert de bal aan de voet te houden. Ianniello rent richting de bal. Ianniello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Ourdouillie de bal. Ourdouillie geeft de bal voor. Grymel kopt de bal weg. Mattiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattiola haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ianniello rent richting de bal. Ianniello geeft een hoge lob. Daar is Cavallaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krucik Club - Premolo FC 1:0

22e minuut.
Ourdouillie speelt de bal door. Szramka rent richting de bal. Szramka passt de bal in één keer door. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Grymel geeft een hoge lob. Daar is Baricevic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrarulo rent richting de bal. Grymel verovert de bal door een tackle van achteren. Grymel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bramerini heeft problemen om de bal te vangen. Ourdouillie verovert de bal door een tackle van achteren. Ourdouillie probeert naar een medespeler te passen. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ourdouillie speelt de bal door. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel onderschept slim de pass. Grymel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Baricevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Baricevic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kitinov de bal. Abeledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeledo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Abeledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức onderschept slim de pass. Hồng Đức probeert naar een medespeler te passen. Grymel rent richting de bal. Grymel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ianniello is nu in balbezit. Ianniello passt de bal met de wreef. Baricevic heeft problemen om de bal te vangen. Grymel rent richting de bal. Grymel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krucik Club 36%, Premolo FC 64%.
Krucik Club - Premolo FC 1:0

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajocchi trapt de bal weg. Szramka kopt de bal weg. Mattiola is nu in balbezit. Mattiola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Grymel is nu in balbezit. Grymel geeft de bal voor. Mattiola kopt de bal weg. Ianniello is nu in balbezit. Ianniello haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Gios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gios geeft de bal voor. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Mattiola rent richting de bal. Mattiola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krucik Club - Premolo FC 2:0

77e minuut.
Ianniello onderschept slim de pass. Ianniello geeft de bal voor. Mattiola is nu in balbezit. Mattiola schiet op doel. Petrarulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krucik Club - Premolo FC 3:0

84e minuut.
Ferrieri is nu in balbezit. Demian onderschept slim de pass. Demian geeft een hoge lob. Mattiola rent richting de bal. Mattiola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krucik Club 43%, Premolo FC 57%.
Krucik Club - Premolo FC 3:0