Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real AngelicaBella florentiaviola
splecially Tactiek Attacco
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 54.6
goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Okagawa is nu in balbezit. Moreira rent richting de bal. Faraone is nu in balbezit. Moreira rent richting de bal. Moreira schiet op doel. Canova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ikonić met de inworp. Starowicz geeft een hoge lob. Moreira is nu in balbezit. Moreira draait met de bal, schiet en ... Canova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - florentiaviola 0:1

11e minuut.
Faraone is nu in balbezit. Faraone passt de bal zonder na te denken. Moreira rent richting de bal. Moreira draait met de bal, schiet en ... Calandrini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Faraone neemt de hoekschop. Daar is Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira schiet op doel. Canova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira speelt de bal door. Faraone rent richting de bal. Faraone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Moreira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calandrini. Calandrini krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Catinca geeft de bal voor. Inworp. Starowicz met de inworp. Faraone is nu in balbezit. Faraone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Calandrini probeert naar een medespeler te passen. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - florentiaviola 0:2

27e minuut.
Ikonić verovert de bal door een tackle van achteren. Ikonić geeft een hoge lob. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - florentiaviola 0:3

35e minuut.
Siviglia rent richting de bal. Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Calandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira onderschept slim de pass. Moreira haalt uit met een fantastische trap. Canova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Okagawa onderschept slim de pass. Herout is nu in balbezit. Herout passt de bal in één keer door. Moreira is nu in balbezit. Moreira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Calandrini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Centenari de bal. Faraone bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - florentiaviola 0:4

44e minuut.
Herout passt de bal in één keer door. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Okagawa rent richting de bal. Okagawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real AngelicaBella - florentiaviola 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real AngelicaBella 61%, florentiaviola 39%.
Real AngelicaBella - florentiaviola 0:5

49e minuut.
Herout passt de bal met de wreef. Okagawa is nu in balbezit. Okagawa passt de bal in één keer door. Moreira rent richting de bal. Moreira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Moreira rent richting de bal. Vitaloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vassetta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Moreira de bal. Moreira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Faraone passt de bal zonder na te denken. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Okagawa de bal. Okagawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Starowicz geeft een lange en hoge pass. Moreira is nu in balbezit. Siviglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siviglia krijgt een gele kaart. Moreira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vassetta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moreira maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Calandrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Catinca zijn tegenspeler op de grond. Catinca krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Herout passt de bal zonder na te denken. Faraone bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraone passt de bal zonder na te denken. Moreira is nu in balbezit. Moreira schiet op doel. Canova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Vitaloni kopt de bal weg. Chapelle is nu in balbezit. Herout tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herout krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Okagawa rent richting de bal. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siviglia. Moreira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vassetta wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Centenari probeert de bal aan de voet te houden. Calandrini is nu in balbezit. Calandrini met een sublieme pass. Daar is Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real AngelicaBella 53%, florentiaviola 47%.
Real AngelicaBella - florentiaviola 0:5