Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.01
  • Stadion: spartana Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 27407
spartana Krucik Club
trap Tactiek Big Bang 5-3-2
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
17 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
66.2 gemiddelde waardering 41.3
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


26e minuut.
Tofano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szramka speelt de bal door. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk schiet op doel. Tofano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Krucik Club 1:0

30e minuut.
Sutryk is nu in balbezit. Demian onderschept slim de pass. Demian geeft een hoge lob. Göncz is nu in balbezit. Göncz draait met de bal, schiet en ... Tofano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Valdivia geeft de bal voor. Dugovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sodalski is nu in balbezit. Sodalski haalt uit met een fantastische trap. Tofano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kitinov kopt de bal weg. Valdivia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szramka. Szramka krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Valdivia verovert de bal door een tackle van achteren. Sammartino rent richting de bal. Sammartino passt de bal in één keer door. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 28%, Krucik Club 72%.
spartana - Krucik Club 1:0

54e minuut.
Ourdouillie is nu in balbezit. Bazzarin onderschept slim de pass. Bazzarin geeft de bal voor. Cinghialotti rent richting de bal. Cinghialotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Buitenspel voor Grymel. Goede buitenspelval van de verdediging. Bazzarin neemt vlug de vrije trap. Cinghialotti is nu in balbezit. Cinghialotti draait met de bal, schiet en ... Tofano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie is nu in balbezit. Sammartino verovert de bal door een tackle van achteren. Sammartino geeft de bal voor. Sodalski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Krucik Club 2:0

75e minuut.
Göncz is nu in balbezit. Göncz geeft de bal voor. Sodalski is nu in balbezit. Cinghialotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti schiet op doel. Tofano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Valdivia met een sublieme pass. Cinghialotti is nu in balbezit. Sodalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodalski haalt uit met een fantastische trap. Tofano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Krucik Club 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 16%, Krucik Club 84%.
spartana - Krucik Club 3:0