Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonardo c5 Union Lodi
peppono Tactiek 433 alfa
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
39 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 40
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Lapadula kopt de bal weg. Barski is nu in balbezit. del Amo Cagigas onderschept slim de pass. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ... Maragnano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 1:0

3e minuut.
del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gliha. del Amo Cagigas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vadljak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu met een sublieme pass. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Blank geeft de bal voor. del Amo Cagigas kopt de bal weg. Pescariu is nu in balbezit. Lapadula is nu in balbezit. Lapadula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 2:0

16e minuut.
Blank kan de bal niet met de borst controleren. Blank probeert naar een medespeler te passen. Barcă rent richting de bal. Lapadula verovert de bal door een tackle van achteren. Lapadula haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lapadula rent richting de bal. Prestigiacomo verovert de bal door een tackle van achteren. Prestigiacomo geeft een hoge lob. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas geeft de bal voor. Klungelig pakt Prestigiacomo de bal. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Blank rent richting de bal. Blank speelt de bal door. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 3:0

23e minuut.
Szczęściarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęściarz passt de bal zonder na te denken. Barcă heeft problemen om de bal te vangen. Lapadula rent richting de bal. Lapadula draait met de bal, schiet en ... Maragnano bokst de bal weg. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 4:0

26e minuut.
Szczęściarz met een sublieme pass. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski geeft de bal voor. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ... Maragnano bokst de bal weg. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 5:0

29e minuut.
Mario geeft een hoge lob. Daar is Cozzolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ... Maragnano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lapadula is nu in balbezit. Lapadula schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mario geeft een hoge lob. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal met de wreef. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap. Maragnano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 6:0

34e minuut.
Duzyan is nu in balbezit. Duzyan geeft de bal voor. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 7:0

36e minuut.
Prestigiacomo met de inworp. Gliha rent richting de bal. Gliha passt de bal in één keer door. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas schiet op doel. Maragnano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Wojtaszewski met een sublieme pass. Prestigiacomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestigiacomo geeft de bal voor. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ... Maragnano bokst de bal weg. Pescariu met een sublieme pass. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 8:0

41e minuut.
do Salqueiro is nu in balbezit. do Salqueiro geeft de bal voor. del Amo Cagigas is nu in balbezit. Lapadula rent richting de bal. Lapadula draait met de bal, schiet en ... Maragnano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Blank passt de bal in één keer door. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barcă. Barcă krijgt een gele kaart. Lapadula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lapadula komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. del Amo Cagigas springt en kopt de bal. Maragnano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Pescariu geeft de bal voor. Daar is Lapadula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapadula draait met de bal, schiet en ... Maragnano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 33%, Union Lodi 67%.
Leonardo c5 - Union Lodi 9:0

49e minuut.
do Salqueiro met een sublieme pass. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank geeft de bal voor. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Barski geeft een lange en hoge pass. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden geeft een hoge lob. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula geeft een lange en hoge pass. Maragnano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak geeft een lange en hoge pass. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula schiet op doel. Maragnano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Duzyan is nu in balbezit. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu met een sublieme pass. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Duzyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Karaszewski de bal. Karaszewski passt de bal met de wreef. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęściarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęściarz passt de bal in één keer door. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 9:1

63e minuut.
Wojtaszewski passt de bal in één keer door. do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro geeft een hoge lob. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Maragnano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pescariu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barski kan de bal niet met de borst controleren. Lapadula rent richting de bal. Lapadula schiet op doel. Maragnano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas schiet op doel. Maragnano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 10:1

65e minuut.
Lapadula passt de bal in één keer door. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank geeft een hoge lob. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 11:1

67e minuut.
Mario speelt de bal door. Inworp. Duzyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap. Maragnano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Blank kopt de bal weg. Lapadula rent richting de bal. Met opzet legt Barcă zijn tegenspeler op de grond. Barcă krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Lapadula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. do Salqueiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blank is nu in balbezit. Blank passt de bal in één keer door. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ... Maragnano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro passt de bal in één keer door. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pescariu de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Prestigiacomo kan de bal niet met de borst controleren. del Amo Cagigas rent richting de bal. Prestigiacomo begaat een overtreding. Prestigiacomo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Vadljak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. del Amo Cagigas speelt de bal door. Duzyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank speelt de bal door. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula draait met de bal, schiet en ... Maragnano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Union Lodi 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 35%, Union Lodi 65%.
Leonardo c5 - Union Lodi 12:1