Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.01
  • Stadion: tapaz68 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21721
tapaz68 Trappers
Spuenze Tactiek Mimmo 3
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Dedu verovert de bal door een tackle van achteren. Dedu passt de bal met de wreef. Daar is Cicmil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicmil haalt uit met een fantastische trap. Motton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dedu is nu in balbezit. Kwietniak onderschept slim de pass. Kwietniak speelt de bal door. Klungelig pakt Arghezi de bal. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. Soyugür bokst de bal weg.

14e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cicmil de bal. Cicmil passt de bal in één keer door. Châtel rent richting de bal. Châtel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Motton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal in één keer door. Cicmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligiuri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cicmil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cicmil neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
tapaz68 - Trappers 0:1

25e minuut.
Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakuła probeert naar een medespeler te passen. Cicmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicmil schiet op doel. Motton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tapaz68 - Trappers 0:2

31e minuut.
Ester bereikt de bal nog maar net als eerste. Majer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ester raakt geblesseerd tijdens het duel. Dedu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kwietniak de bal. Cicmil rent richting de bal. Cicmil schiet op doel. Motton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Cicmil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwietniak is nu in balbezit. Cicmil onderschept slim de pass. Cicmil schiet op doel. Motton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tapaz68 - Trappers 0:3

40e minuut.
Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński speelt de bal door. Štrbský bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza verovert de bal door een tackle van achteren. Caiazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tapaz68 55%, Trappers 45%.
tapaz68 - Trappers 0:3

46e minuut.
Cicmil rent richting de bal. Châtel rent richting de bal. Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Gierejkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Châtel rent richting de bal. Châtel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Radwan de bal onder controle te krijgen. Ester maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cicmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtel is nu in balbezit. Châtel passt de bal in één keer door. Ester bereikt de bal nog maar net als eerste. Ester haalt uit met een fantastische trap. Motton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cicmil is nu in balbezit. Kwietniak speelt de bal door. Radwan met een sublieme pass. Cicmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicmil draait met de bal, schiet en ... Motton bokst de bal weg.

79e minuut.
Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak geeft een hoge lob. Mutu heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Arghezi met een sublieme pass. Precup rent richting de bal. Dedu probeert naar een medespeler te passen. Cicmil is nu in balbezit. Cicmil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Caligiuri met een sublieme pass. Siwiński rent richting de bal. Siwiński passt de bal zonder na te denken. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Soyugür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tapaz68 48%, Trappers 52%.
tapaz68 - Trappers 0:3