Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Premolo FC Florentiarossa
352 Tactiek kkk1
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 57.8
average Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Bramerini heeft problemen om de bal te vangen. Bramerini passt de bal in één keer door. Chessa speelt de bal door. Matyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyukhin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Matyukhin is nu in balbezit. Cavallaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chessa geeft een hoge lob. Scudiero krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Baricevic de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Goto is nu in balbezit. Goto geeft een lange en hoge pass. Matyukhin is nu in balbezit. Matyukhin schiet op doel. Bajocchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Florentiarossa 0:1

17e minuut.
Matyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Florentiarossa 0:2

19e minuut.
Doeltrap. Bajocchi met een harde bal richting middenveld. Chessa kopt de bal weg. Klungelig pakt Matyukhin de bal. Matyukhin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Florentiarossa 0:3

24e minuut.
Chessa probeert naar een medespeler te passen. Scalzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalzo probeert naar een medespeler te passen. Matyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyukhin draait met de bal, schiet en ... Bajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Cavallaro is nu in balbezit. Chessa onderschept slim de pass. Chessa geeft de bal voor. Scudiero rent richting de bal. Scudiero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajocchi met een harde bal richting middenveld. Scalzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Matyukhin de bal. Matyukhin draait met de bal, schiet en ... Bajocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Goto passt de bal met de wreef. Brancalion is nu in balbezit. Brancalion passt de bal met de wreef. Scudiero rent richting de bal. Scudiero haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi bokst de bal weg.

34e minuut.
Bajocchi trapt de bal weg van het doel. Chessa kopt de bal weg. Klungelig pakt Baricevic de bal. Scudiero is nu in balbezit. Scudiero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jerski onderschept slim de pass. Jerski met een sublieme pass. Brancalion met een sublieme pass. Scudiero rent richting de bal. Scudiero draait met de bal, schiet en ... Bajocchi bokst de bal weg.

38e minuut.
Matyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerski begaat een overtreding. Matyukhin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chessa met een snel genomen vrije trap. Scudiero heeft problemen om de bal te vangen. Bramerini is nu in balbezit. Scudiero onderschept slim de pass. Scudiero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Scalzo neemt de hoekschop. Petrarulo kopt de bal weg. Scudiero is nu in balbezit. Scudiero schiet op doel. Bajocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Florentiarossa 0:4

42e minuut.
Petrarulo speelt de bal door. Matyukhin rent richting de bal. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap. Baricevic probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Florentiarossa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premolo FC 74%, Florentiarossa 26%.
Premolo FC - Florentiarossa 0:5

48e minuut.
Bresolin met een sublieme pass. Cioce probeert naar een medespeler te passen. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Florentiarossa 0:6

53e minuut.
Cavallaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini rent richting de bal. Scudiero verovert de bal door een tackle van achteren. Scudiero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Florentiarossa 0:7

63e minuut.
Chessa rent richting de bal. Chessa speelt de bal door. Scalzo is nu in balbezit. Scalzo geeft een lange en hoge pass. Matyukhin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bresolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeledo onderschept slim de pass. Campitelli begaat een overtreding. Campitelli krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Matyukhin de bal. Chessa probeert naar een medespeler te passen. Scudiero is nu in balbezit. Scudiero schiet op doel. Bajocchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Florentiarossa 0:8

72e minuut.
Brancalion probeert naar een medespeler te passen. Chessa is nu in balbezit. Chessa probeert naar een medespeler te passen. Matyukhin rent richting de bal. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Scalzo met de inworp. Chessa probeert naar een medespeler te passen. Brancalion speelt de bal door. Matyukhin is nu in balbezit. Matyukhin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Chessa passt de bal zonder na te denken. Cioce rent richting de bal. Cioce passt de bal zonder na te denken. Scudiero rent richting de bal. Scudiero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajocchi trapt de bal weg van het doel. Chessa kopt de bal weg. Klungelig pakt Matyukhin de bal. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bresolin onderschept slim de pass. Chessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chessa met een sublieme pass. Matyukhin rent richting de bal. Matyukhin draait met de bal, schiet en ... Bajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Brancalion heeft problemen om de bal te vangen. Brancalion passt de bal met de wreef. Matyukhin rent richting de bal. Matyukhin draait met de bal, schiet en ... Bajocchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Scalzo is nu in balbezit. Scalzo passt de bal in één keer door. Chessa probeert naar een medespeler te passen. Matyukhin is nu in balbezit. Matyukhin haalt uit met een fantastische trap. Bajocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Premolo FC - Florentiarossa 0:9

89e minuut.
Matyukhin verovert de bal door een tackle van achteren. Scudiero is nu in balbezit. Matyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero is nu in balbezit. Scudiero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premolo FC 76%, Florentiarossa 24%.
Premolo FC - Florentiarossa 0:9