Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polisportiva Juventina GI@NTEAM
442-forse Tactiek 433
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 42.4
wonderbaarlijk Schieten goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Sabini passt de bal in één keer door. Gamberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamberini geeft een hoge lob. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel. Paal! Muscò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - GI@NTEAM 1:0

5e minuut.
Čarapić onderschept slim de pass. Čarapić probeert naar een medespeler te passen. Dascălu probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Uršić speelt de bal door. Dascălu speelt de bal door. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ... Fagervold probeert de bal aan de voet te houden. Muscò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Klungelig pakt Gamberini de bal. Gamberini met een sublieme pass. Daar is Sabini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabini geeft de bal voor. Berescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Dascălu passt de bal zonder na te denken. Uršić speelt de bal door. Sabini met een sublieme pass. Albacar is nu in balbezit. Albacar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - GI@NTEAM 2:0

21e minuut.
Dascălu speelt de bal door. Uršić rent richting de bal. Uršić speelt de bal door. Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar schiet op doel. Muscò verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Uršić geeft een hoge lob. Daar is Denci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albacar is nu in balbezit. Albacar schiet op doel. Muscò probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Albacar met een sublieme pass. Sabini is nu in balbezit. Sabini geeft een hoge lob. Berescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Muscò maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - GI@NTEAM 3:0

27e minuut.
Uršić rent richting de bal. Uršić passt de bal met de wreef. Čarapić rent richting de bal. Albacar verovert de bal door een tackle van achteren. Albacar draait met de bal, schiet en ... Muscò verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albacar is nu in balbezit. Albacar schiet op doel. Muscò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Berescu verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu geeft de bal voor. Sabini kopt de bal weg. Albacar is nu in balbezit. Albacar haalt uit met een fantastische trap. Muscò bokst de bal weg.

31e minuut.
Páger geeft een lange en hoge pass. Berescu kopt de bal weg. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu geeft een hoge lob. Albacar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Gamberini verovert de bal door een tackle van achteren. Gamberini met een sublieme pass. Uršić probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dascălu passt de bal in één keer door. Sabini is nu in balbezit. Sabini probeert naar een medespeler te passen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 23%, GI@NTEAM 77%.
Polisportiva Juventina - GI@NTEAM 3:0

58e minuut.
Uršić verovert de bal door een tackle van achteren. Uršić met een sublieme pass. Dascălu speelt de bal door. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vanczák rent richting de bal. Vanczák probeert naar een medespeler te passen. Sabini speelt de bal door. Albacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Muscò werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vanczák passt de bal met de wreef. Sabini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabini geeft een lange en hoge pass. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Denci kopt de bal weg. Sabini met een sublieme pass. Albacar rent richting de bal. Albacar schiet op doel. Denci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sabini neemt de hoekschop. Albacar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Vanczák passt de bal in één keer door. Gamberini heeft problemen om de bal te vangen. Gamberini geeft de bal voor. Berescu rent richting de bal. Berescu schiet op doel. Muscò bokst de bal weg.

83e minuut.
Fagervold rent richting de bal. Dascălu rent richting de bal. Dascălu met een sublieme pass. Berescu rent richting de bal. Berescu schiet op doel. Muscò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Uršić probeert naar een medespeler te passen. Denci rent richting de bal. Albacar onderschept slim de pass. Albacar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 27%, GI@NTEAM 73%.
Polisportiva Juventina - GI@NTEAM 3:0