Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Jonika 77 Fc Rovezzanese
spuenze Tactiek Termopili A
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 66.8
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
solid Verdedigen incredible


6e minuut.
Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucklick bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa onderschept slim de pass. Buganza rent richting de bal. Buganza haalt uit met een fantastische trap. Mondini bokst de bal weg. Căpusa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nordick geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buganza is nu in balbezit. Buganza haalt uit met een fantastische trap. Mondini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Inworp. Lendoiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki geeft een hoge lob. Bouzaiemi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nordick bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniatis verovert de bal door een tackle van achteren. Maniatis probeert naar een medespeler te passen. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. Rajković bokst de bal weg.

26e minuut.
Burzawa geeft de bal voor. Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendoiro passt de bal in één keer door. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. Rajković bokst de bal weg.

27e minuut.
Herisz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nordick de bal onder controle te krijgen. Maniatis geeft de bal voor. Bouzaiemi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Xanbutayev passt de bal zonder na te denken. Lendoiro heeft problemen om de bal te vangen. Lendoiro speelt de bal door. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. Rajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cottini geeft de bal voor. Dalger kopt de bal weg. Maniatis rent richting de bal. Maniatis geeft de bal voor. Siekierecki springt en kopt de bal. Rajković bokst de bal weg.

43e minuut.
Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soiri. Bouzaiemi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siekierecki wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Fc Rovezzanese 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 59%, Fc Rovezzanese 41%.
Sparta Jonika 77 - Fc Rovezzanese 0:1

46e minuut.
Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki passt de bal zonder na te denken. Maniatis rent richting de bal. Maniatis geeft een lange en hoge pass. Bouzaiemi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lendoiro rent richting de bal. Lendoiro speelt de bal door. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki schiet op doel. Rajković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Daar is Dalger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siekierecki rent richting de bal. Cottini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cottini krijgt een gele kaart. Siekierecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Siekierecki neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Maniatis probeert naar een medespeler te passen. Herisz geeft de bal voor. Boury rent richting de bal. Boury geeft een lange en hoge pass. Căpusa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bakkegaard speelt de bal door. Căpusa rent richting de bal. Xanbutayev maakt een afschuwelijke overtreding. Xanbutayev is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Căpusa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jouan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lendoiro rent richting de bal. Lendoiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Herisz de bal. Jouan is nu in balbezit. Jouan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maniatis neemt de hoekschop. Cottini kopt de bal weg. Lendoiro rent richting de bal. Lendoiro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 49%, Fc Rovezzanese 51%.
Sparta Jonika 77 - Fc Rovezzanese 0:1