Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.02
  • Stadion: Capiscione Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15053
Capiscione W.L.F. Team
serie B d Tactiek 1
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 58
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Adámek geeft de bal voor. Cottini kopt de bal weg. Tempesta is nu in balbezit. Soboczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ziemnicki onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Setikovský zal de hoekschop nemen. Soboczyński springt en kopt de bal. Wnęk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

5e minuut.
Sannelli geeft een hoge lob. Wernecki kopt de bal weg. Archip probeert de bal aan de voet te houden. Archip geeft de bal voor. Ciuchină krijgt zijn hoofd ertegen. Relvas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çeşmeci heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeci geeft een lange en hoge pass. Soboczyński kopt de bal weg. Tempesta is nu in balbezit. Tempesta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Cottini is nu in balbezit. Cottini passt de bal zonder na te denken. Tempesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempesta draait met de bal, schiet en ... Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - W.L.F. Team 0:1

12e minuut.
Cottini rent richting de bal. Cottini geeft de bal voor. Soboczyński is nu in balbezit. Soboczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - W.L.F. Team 0:2

15e minuut.
Drzewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Drzewiński met een sublieme pass. Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip geeft de bal voor. Ciuchină springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Räuber speelt de bal door. Archip rent richting de bal. Archip geeft de bal voor. Ciuchină springt en kopt de bal. Relvas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Relvas trapt de bal weg. Cottini kopt de bal weg. Tempesta rent richting de bal. Tempesta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Soboczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - W.L.F. Team 0:3

30e minuut.
Setikovský passt de bal zonder na te denken. Cottini is nu in balbezit. Cottini geeft een lange en hoge pass. Soboczyński rent richting de bal. Soboczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Drzewiński onderschept slim de pass. Setikovský is nu in balbezit. Setikovský passt de bal zonder na te denken. Cottini geeft de bal voor. Soboczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Drzewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Drzewiński met een sublieme pass. Archip rent richting de bal. Archip geeft de bal voor. Klungelig pakt Cilfoni de bal. Relvas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Cottini rent richting de bal. Cottini met een sublieme pass. Tempesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempesta schiet op doel. Wojciechowski probeert de bal aan de voet te houden. Wnęk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - W.L.F. Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capiscione 46%, W.L.F. Team 54%.
Capiscione - W.L.F. Team 0:4

46e minuut.
Miauczyński komt het veld opgelopen. Kviliūnas komt het veld opgelopen. Strzykalski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sannelli is nu in balbezit. Neculau rent richting de bal. Sannelli speelt de bal door. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină schiet op doel. Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Allen is nu in balbezit. Allen passt de bal in één keer door. Wojciechowski is nu in balbezit. Cottini is nu in balbezit. Cottini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Calamela is nu in balbezit. Cottini geeft de bal voor. Tempesta kopt de bal weg. Soboczyński is nu in balbezit. Soboczyński haalt uit met een fantastische trap. Wnęk bokst de bal weg.

73e minuut.
Strzykalski probeert naar een medespeler te passen. Soboczyński controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drzewiński. Drzewiński krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Archip passt de bal met de wreef. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miauczyński krijgt een gele kaart. Neculau raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Drzewiński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Allen met de inworp. Calamela speelt de bal door. Wojciechowski rent richting de bal. Tempesta onderschept slim de pass. Tempesta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ziemnicki onderschept slim de pass. Ziemnicki geeft een hoge lob. Archip is nu in balbezit. Archip geeft een lange en hoge pass. Neculau krijgt zijn hoofd ertegen. Strzykalski bokst de bal weg.

86e minuut.
Inworp. Aufdenblatten komt het veld opgelopen. Stoksik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capiscione 47%, W.L.F. Team 53%.
Capiscione - W.L.F. Team 0:4