Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.02
  • Stadion: Paolo Mantovani
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22727
Olympique Spotorno F.C New Juve
Mihajlovic Tactiek boom
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 50.5
excellent Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


25e minuut.
Sulayman heeft problemen om de bal te vangen. Ossa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulayman. Ossa raakt geblesseerd tijdens het duel. Bahia wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Vopat met een snelle inworp. Patury speelt de bal door. Ossa rent richting de bal. Ossa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vopat passt de bal in één keer door. Patury bereikt de bal nog maar net als eerste. Patury passt de bal met de wreef. Ossa heeft problemen om de bal te vangen. Ossa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spotorno 57%, F.C New Juve 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Spotorno - F.C New Juve 0:0

55e minuut.
Obermayer met een sublieme pass. Sene-Absa geeft de bal voor. Myszka is nu in balbezit. Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gullo verovert de bal door een tackle van achteren. Selimaj onderschept slim de pass. Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Ettl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - F.C New Juve 1:0

72e minuut.
Nys is nu in balbezit. Nys passt de bal zonder na te denken. Selimaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo onderschept slim de pass. Gullo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ballack heeft problemen om de bal te vangen. Ballack speelt de bal door. Obermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer geeft een lange en hoge pass. Gullo springt en kopt de bal. Ettl bokst de bal weg. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - F.C New Juve 2:0

75e minuut.
Nys raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Susano komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Skrucha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lošić komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ballack met een sublieme pass. Susano bereikt de bal nog maar net als eerste. Susano passt de bal in één keer door. Gullo rent richting de bal. Gullo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Selimaj onderschept slim de pass. Selimaj geeft de bal voor. Ossa rent richting de bal. Ossa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - F.C New Juve 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spotorno 40%, F.C New Juve 60%.
Olympique Spotorno - F.C New Juve 2:1