Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.02
  • Stadion: armando picchi
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9497
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO Crecchio
433 Tactiek crecchio-442-dx
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
46.4 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten formidable
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Arauag onderschept slim de pass. Arauag passt de bal zonder na te denken. Arežina rent richting de bal. Arežina haalt uit met een fantastische trap. Pérez Ipiña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - Crecchio 0:1

8e minuut.
Cercel kopt de bal weg. Árabe is nu in balbezit. Árabe geeft een hoge lob. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan haalt uit met een fantastische trap. Pérez Ipiña bokst de bal weg.

10e minuut.
Pérez Ipiña neemt vlug de vrije trap. González Ruiz kopt de bal weg. Arauag bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - Crecchio 0:2

17e minuut.
Seehaus geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cercel met de inworp. Matmuja is nu in balbezit. Matmuja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Seehaus trapt de bal weg. Kalanj kopt de bal weg. Arežina is nu in balbezit. Arežina haalt uit met een fantastische trap. Pérez Ipiña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esiralan probeert de bal aan de voet te houden. Esiralan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Lambot speelt de bal door. Bilog geeft de bal voor. Godlewski heeft problemen om de bal te vangen. Esiralan is nu in balbezit. Esiralan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ghyse speelt de bal door. Daar is Kalanj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalanj probeert naar een medespeler te passen. Arežina is nu in balbezit. Arežina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - Crecchio 0:3

26e minuut.
Ghyse geeft een hoge lob. Kalanj is nu in balbezit. Kalanj geeft een hoge lob. Esiralan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - Crecchio 0:4

28e minuut.
Ghyse rent richting de bal. Ghyse passt de bal met de wreef. Arauag bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauag haalt uit met een fantastische trap. Pérez Ipiña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - Crecchio 0:5

29e minuut.
Esiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Esiralan probeert naar een medespeler te passen. Arežina rent richting de bal. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan draait met de bal, schiet en ... Pérez Ipiña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Skrupskas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Venera komt het veld opgelopen. Esiralan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Pérez Ipiña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ghyse speelt de bal door. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhtarovicz rent richting de bal. Esiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Esiralan schiet op doel. Pérez Ipiña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Arauag passt de bal met de wreef. Ghyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghyse geeft een hoge lob. Esiralan is nu in balbezit. Esiralan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 69%, Crecchio 31%.
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - Crecchio 0:5

46e minuut.
Arežina kopt de bal weg. Esiralan is nu in balbezit. Likhtarovicz begaat een overtreding. Likhtarovicz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Arauag bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauag heeft problemen om de bal te vangen. Arauag geeft de bal voor. Arežina maakt een snoekduik en kopt de bal. Pérez Ipiña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - Crecchio 0:6

51e minuut.
Foley passt de bal zonder na te denken. Likhtarovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arežina zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Arežina moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arežina schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Klungelig pakt Likhtarovicz de bal. Ghyse rent richting de bal. Ghyse geeft een lange en hoge pass. Esiralan is nu in balbezit. Esiralan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj passt de bal in één keer door. Esiralan is nu in balbezit. Esiralan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - Crecchio 0:7

61e minuut.
Ghyse heeft problemen om de bal te vangen. Ghyse passt de bal in één keer door. Arauag rent richting de bal. Arauag geeft de bal voor. Esiralan maakt een snoekduik en kopt de bal. Pérez Ipiña bokst de bal weg.

63e minuut.
González Ruiz passt de bal met de wreef. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj onderschept slim de pass. Kalanj geeft de bal voor. Esiralan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ghyse is nu in balbezit. Arauag bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauag geeft een hoge lob. Esiralan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - Crecchio 0:8

70e minuut.
Arauag passt de bal zonder na te denken. Ghyse is nu in balbezit. Ghyse passt de bal in één keer door. Esiralan rent richting de bal. Esiralan schiet op doel. Pérez Ipiña bokst de bal weg.

79e minuut.
Esiralan is nu in balbezit. Esiralan passt de bal in één keer door. Arauag is nu in balbezit. Arauag geeft een hoge lob. Esiralan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kalanj heeft problemen om de bal te vangen. Kalanj passt de bal zonder na te denken. Esiralan rent richting de bal. Esiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - Crecchio 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.S SASSOSCRITTO LIVORNO 70%, Crecchio 30%.
G.S SASSOSCRITTO LIVORNO - Crecchio 0:9