Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovezzanese GI@NTEAM
Trio A Tactiek 433
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 43.2
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen goed
formidabel Verdedigen matig


3e minuut.
Marynarz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maniatis de bal. Maniatis speelt de bal door. Jouan is nu in balbezit. Jouan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Denci onderschept slim de pass. Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Denci. Denci krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Jouan is nu in balbezit. Jouan passt de bal in één keer door. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - GI@NTEAM 1:0

15e minuut.
Maniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero rent richting de bal. Brero passt de bal met de wreef. Jouan rent richting de bal. Jouan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - GI@NTEAM 2:0

16e minuut.
Tosetti geeft een hoge lob. Buvik rent richting de bal. Vaz is nu in balbezit. Feitosa verovert de bal door een tackle van achteren. Feitosa schiet op doel. Mondini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Jouan rent richting de bal. Met opzet legt Čarapić zijn tegenspeler op de grond. Jouan raakt geblesseerd tijdens het duel. Siekierecki met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jouan de bal. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero haalt uit met een fantastische trap. Muscò bokst de bal weg.

28e minuut.
Vaz rent richting de bal. Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendoiro probeert naar een medespeler te passen. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. Muscò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Vaz passt de bal in één keer door. Lendoiro is nu in balbezit. Lendoiro passt de bal in één keer door. Jouan is nu in balbezit. Jouan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - GI@NTEAM 3:0

41e minuut.
Čarapić kopt de bal weg. Vaz geeft een lange en hoge pass. Čarapić kopt de bal weg. Brero rent richting de bal. Brero haalt uit met een fantastische trap. Muscò verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Denci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendoiro passt de bal met de wreef. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki geeft een hoge lob. Jouan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 27%, GI@NTEAM 73%.
Fc Rovezzanese - GI@NTEAM 3:0

49e minuut.
Marynarz geeft een lange en hoge pass. Brero is nu in balbezit. Brero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siekierecki de bal. Siekierecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki geeft de bal voor. Jouan heeft problemen om de bal te vangen. Muscò verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Maniatis probeert de bal met de borst te controleren. Maniatis geeft een lange en hoge pass. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. Muscò probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - GI@NTEAM 4:0

56e minuut.
Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendoiro passt de bal met de wreef. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan haalt uit met een fantastische trap. Muscò werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - GI@NTEAM 5:0

58e minuut.
Fagervold kopt de bal weg. Klungelig pakt Zwierzak de bal. Zwierzak passt de bal met de wreef. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa schiet op doel. Mondini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Lendoiro speelt de bal door. Siekierecki heeft problemen om de bal te vangen. Siekierecki speelt de bal door. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan haalt uit met een fantastische trap. Muscò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klungelig pakt Lendoiro de bal. Amorusi is nu in balbezit. Vaz geeft de bal voor. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lendoiro is nu in balbezit. Lendoiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Fagervold de bal. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Maniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniatis geeft de bal voor. Jouan is nu in balbezit. Jouan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Burzawa geeft een hoge lob. Fagervold heeft problemen om de bal te vangen. Brero is nu in balbezit. Brero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jouan is nu in balbezit. Jouan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - GI@NTEAM 6:0

85e minuut.
Falcioni controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kucklick neemt vlug de vrije trap. Jouan kopt de bal weg. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki draait met de bal, schiet en ... Muscò bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - GI@NTEAM 7:0

88e minuut.
Maniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniatis geeft een lange en hoge pass. Brero rent richting de bal. Brero draait met de bal, schiet en ... Muscò probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - GI@NTEAM 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 20%, GI@NTEAM 80%.
Fc Rovezzanese - GI@NTEAM 8:0