Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.02
  • Stadion: Paolo Mantovani
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 16644
Olympique Spotorno Capiscione
Mihajlovic Tactiek serie B d
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
63.6 gemiddelde waardering 54.2
outstanding Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Räuber rent richting de bal. Gullo onderschept slim de pass. Gullo schiet op doel. Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - Capiscione 1:0

7e minuut.
Gullo kopt de bal weg. Klungelig pakt Wojciechowski de bal. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - Capiscione 2:0

10e minuut.
Inworp. De Bruyn met een snelle inworp. Sannelli met een sublieme pass. Neculau is nu in balbezit. Neculau draait met de bal, schiet en ... Paakuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip geeft een lange en hoge pass. Daar is Chuanchuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculau rent richting de bal. Neculau haalt uit met een fantastische trap. Paakuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sene-Absa is nu in balbezit. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo is nu in balbezit. Gullo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - Capiscione 3:0

22e minuut.
de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz geeft een hoge lob. Obermayer kopt de bal weg. Villavicencio heeft problemen om de bal te vangen. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wnęk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Archip heeft problemen om de bal te vangen. Vilar rent richting de bal. Archip onderschept slim de pass. Archip geeft een hoge lob. Neculau springt en kopt de bal. Paakuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ziemnicki neemt vlug de vrije trap. Chuanchuen kan de bal niet met de borst controleren. Neculau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Neculau krijgt een gele kaart. Chuanchuen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chuanchuen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - Capiscione 4:0

32e minuut.
Vilar is nu in balbezit. Vilar geeft een hoge lob. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wojciechowski de bal onder controle te krijgen. Wnęk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Archip zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannelli schiet op doel. Neculau maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - Capiscione 4:1

44e minuut.
Sene-Absa speelt de bal door. Wojciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio verovert de bal door een tackle van achteren. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - Capiscione 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spotorno 53%, Capiscione 47%.
Olympique Spotorno - Capiscione 5:1

47e minuut.
Klungelig pakt Villavicencio de bal. Ziemnicki is nu in balbezit. Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio geeft de bal voor. Gullo krijgt zijn hoofd ertegen. Wnęk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ballack geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wojciechowski de bal. Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio schiet op doel. Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - Capiscione 6:1

67e minuut.
Ballack probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sene-Absa de bal. Sene-Absa speelt de bal door. Gullo is nu in balbezit. Gullo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - Capiscione 7:1

74e minuut.
Sulayman rent richting de bal. Ballack is nu in balbezit. Ballack passt de bal zonder na te denken. Gullo rent richting de bal. Gullo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Vilar passt de bal in één keer door. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş probeert naar een medespeler te passen. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină schiet op doel. Paakuna bokst de bal weg.

77e minuut.
Mendolaro speelt de bal door. Obermayer probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - Capiscione 8:1

86e minuut.
De Bruyn geeft een lange en hoge pass. Chuanchuen rent richting de bal. Neculau onderschept slim de pass. Neculau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - Capiscione 8:2

87e minuut.
Daar is de la Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Cruz passt de bal in één keer door. Räuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo onderschept slim de pass. Gullo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sulayman geeft de bal voor. Wojciechowski heeft problemen om de bal te vangen. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Wnęk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - Capiscione 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spotorno 47%, Capiscione 53%.
Olympique Spotorno - Capiscione 9:2