Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucchirpool Crecchio
belin Tactiek 352top
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
40.3 gemiddelde waardering 49.7
weak Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Franceschin passt de bal met de wreef. Daar is Duriava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubíček is nu in balbezit. Zubíček passt de bal met de wreef. Esiralan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Crecchio 0:1

9e minuut.
Kalanj probeert naar een medespeler te passen. González Ruiz geeft de bal voor. Cerini heeft problemen om de bal te vangen. Esiralan is nu in balbezit. Esiralan draait met de bal, schiet en ... Korir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Chirico de bal. Seehaus onderschept slim de pass. Seehaus geeft de bal voor. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan draait met de bal, schiet en ... Korir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arauag rent richting de bal. Arauag geeft een lange en hoge pass. Esiralan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Crecchio 0:2

21e minuut.
Daar is Zubíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caratti rent richting de bal. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj geeft een hoge lob. Esiralan krijgt zijn hoofd ertegen. Korir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Árabe met een sublieme pass. González Ruiz speelt de bal door. Zubíček rent richting de bal. Zubíček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Crecchio 0:3

35e minuut.
Duriava heeft problemen om de bal te vangen. Esiralan rent richting de bal. Zubíček rent richting de bal. Zubíček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Crecchio 0:4

43e minuut.
Ghyse is nu in balbezit. Ghyse passt de bal met de wreef. Esiralan is nu in balbezit. Esiralan draait met de bal, schiet en ... Korir probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 56%, Crecchio 44%.
Lucchirpool - Crecchio 0:4

46e minuut.
Ghyse met een sublieme pass. Daar is González Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Ruiz geeft een lange en hoge pass. Esiralan rent richting de bal. Esiralan schiet op doel. Korir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Arauag geeft een lange en hoge pass. Kalanj geeft een lange en hoge pass. Korir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Crecchio 0:5

57e minuut.
Arauag geeft de bal voor. Zubíček kopt de bal weg. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Crecchio 0:6

59e minuut.
Mocciaro probeert naar een medespeler te passen. Ghyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghyse passt de bal met de wreef. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Crecchio 0:7

63e minuut.
González Ruiz met een sublieme pass. Daar is Kalanj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalanj geeft een hoge lob. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan haalt uit met een fantastische trap. Korir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Arauag bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauag geeft een hoge lob. Esiralan rent richting de bal. Esiralan haalt uit met een fantastische trap. Korir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ghyse is nu in balbezit. Ghyse passt de bal met de wreef. Zubíček rent richting de bal. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan haalt uit met een fantastische trap. Korir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Re Calegari is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Arauag de bal. Arauag speelt de bal door. Esiralan is nu in balbezit. Esiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Crecchio 0:8

84e minuut.
Seehaus speelt de bal door. Klungelig pakt Kalanj de bal. Re Calegari begaat een overtreding. Re Calegari krijgt een gele kaart. Kalanj wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kalanj kan niet meer verder spelen. Żygadło komt het veld opgelopen. Ghyse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arauag controleert de bal met de borst. Arauag haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Árabe geeft een lange en hoge pass. Seminara probeert de bal aan de voet te houden. Arauag is nu in balbezit. Arauag draait met de bal, schiet en ... Korir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Crecchio 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 57%, Crecchio 43%.
Lucchirpool - Crecchio 0:9