Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W.L.F. Team Olympique Spotorno
1 Tactiek Mihajlovic
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
55.5 gemiddelde waardering 64.3
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Wernecki rent richting de bal. Wernecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obermayer met een snelle inworp. Sene-Absa geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Sulayman kopt de bal weg. Klungelig pakt de la Cruz de bal. Setikovský verovert de bal door een tackle van achteren. Ballack verovert de bal door een tackle van achteren. Ballack geeft een hoge lob. Relvas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - Olympique Spotorno 0:1

6e minuut.
Sene-Absa is nu in balbezit. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio schiet op doel. Relvas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini probeert naar een medespeler te passen. Soboczyński rent richting de bal. Soboczyński haalt uit met een fantastische trap. Brann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
W.L.F. Team - Olympique Spotorno 1:1

10e minuut.
Soboczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soboczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Sene-Absa probeert naar een medespeler te passen. Soboczyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - Olympique Spotorno 2:1

13e minuut.
Obermayer met een snelle inworp. Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa passt de bal met de wreef. Obermayer geeft een hoge lob. Gullo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Relvas bokst de bal weg.

22e minuut.
Nizielski geeft een hoge lob. Inworp. Obermayer met de inworp. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Soboczyński is nu in balbezit. Mendolaro onderschept slim de pass. Mendolaro geeft een lange en hoge pass. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Calamela passt de bal in één keer door. Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sene-Absa begaat een overtreding. Sene-Absa krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sene-Absa speelt de bal door. Obermayer heeft problemen om de bal te vangen. Obermayer passt de bal zonder na te denken. Gullo rent richting de bal. Gullo schiet op doel. Relvas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Setikovský geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de la Cruz met een snelle inworp. Ballack bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballack geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Kviliūnas de bal. Gullo verovert de bal door een tackle van achteren. Gullo geeft een lange en hoge pass. Sene-Absa heeft problemen om de bal te vangen. Sene-Absa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wernecki verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Kviliūnas geeft een lange en hoge pass. Tempesta rent richting de bal. Chuanchuen begaat een overtreding. Chuanchuen krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cottini geeft de bal voor. Daar is Tempesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sene-Absa is nu in balbezit. Tempesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempesta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 66%, Olympique Spotorno 34%.
W.L.F. Team - Olympique Spotorno 2:1

46e minuut.
Miauczyński komt het veld opgelopen. Strzykalski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mendolaro passt de bal met de wreef. Obermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer geeft een hoge lob. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Vilar heeft problemen om de bal te vangen. Tempesta rent richting de bal. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempesta is nu in balbezit. Tempesta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Obermayer passt de bal met de wreef. Sene-Absa met een sublieme pass. Cilfoni heeft problemen om de bal te vangen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
W.L.F. Team - Olympique Spotorno 2:2

60e minuut.
Vivenza komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Villavicencio rent richting de bal. Allen begaat een overtreding. Villavicencio raakt geblesseerd tijdens het duel. Obermayer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kviliūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenza rent richting de bal. Vivenza haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Buitenspel voor Tempesta. Goede buitenspelval van de verdediging. Stoksik komt het veld opgelopen. Brokamp komt het veld opgelopen. Aufdenblatten komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Vilar kopt de bal weg. de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. de la Cruz met een sublieme pass. Klungelig pakt Vivenza de bal. Vivenza haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Kviliūnas geeft een lange en hoge pass. Aufdenblatten kopt de bal weg. Klungelig pakt Tempesta de bal. Tempesta haalt uit met een fantastische trap. Brann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - Olympique Spotorno 3:2

87e minuut.
Stoksik is nu in balbezit. Stoksik speelt de bal door. Tempesta rent richting de bal. Tempesta haalt uit met een fantastische trap. Brann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ballack probeert naar een medespeler te passen. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz met een sublieme pass. Ballack bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballack geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 59%, Olympique Spotorno 41%.
W.L.F. Team - Olympique Spotorno 3:2