Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.02
  • Stadion: Crecchio Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11150
Crecchio FC Demolition Man
352top Tactiek Nuova Era
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Mataganov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghyse geeft de bal voor. Esiralan maakt een snoekduik en kopt de bal. Cserhalmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ghyse passt de bal met de wreef. Venczel onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arauag zal de hoekschop nemen. Zubíček springt en kopt de bal. Cserhalmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Arauag met de inworp. González Ruiz rent richting de bal. González Ruiz speelt de bal door. Esiralan rent richting de bal. Esiralan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crecchio - FC Demolition Man 1:0

5e minuut.
Očistil met een sublieme pass. Klungelig pakt Sapia de bal. Met opzet legt Esiralan zijn tegenspeler op de grond. Esiralan krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Arauag geeft een lange en hoge pass. Mataganov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Izquierdo de bal onder controle te krijgen. Esiralan is nu in balbezit. Esiralan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Arežina rent richting de bal. Arežina geeft een hoge lob. Pacheco rent richting de bal. Esiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Esiralan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
González Ruiz met een sublieme pass. Zubíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubíček met een sublieme pass. Esiralan rent richting de bal. Esiralan schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
González Ruiz rent richting de bal. González Ruiz passt de bal zonder na te denken. Esiralan is nu in balbezit. Esiralan haalt uit met een fantastische trap. Cserhalmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crecchio - FC Demolition Man 2:0

25e minuut.
Arežina met een snelle inworp. González Ruiz rent richting de bal. González Ruiz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Esiralan de bal. Esiralan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
González Ruiz speelt de bal door. Arauag bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauag geeft de bal voor. Klungelig pakt Esiralan de bal. Esiralan draait met de bal, schiet en ... Cserhalmi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crecchio 24%, FC Demolition Man 76%.
Crecchio - FC Demolition Man 2:0

47e minuut.
Zubíček probeert naar een medespeler te passen. Arauag is nu in balbezit. Arauag heeft problemen om de bal te vangen. Arauag geeft een hoge lob. Zubíček springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Ghyse is nu in balbezit. Ghyse passt de bal in één keer door. Arauag is nu in balbezit. Arauag geeft een lange en hoge pass. Daar is Zubíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bilog rent richting de bal. Sapia onderschept slim de pass. Sapia passt de bal met de wreef. Očistil bereikt de bal nog maar net als eerste. Očistil draait met de bal, schiet en ... Lambot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Esiralan rent richting de bal. Venczel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Esiralan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Esiralan kan niet meer verder spelen. Żygadło komt het veld opgelopen. González Ruiz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
González Ruiz met een sublieme pass. Arauag bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauag geeft de bal voor. Arežina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arežina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Árabe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xinxin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sapia rent richting de bal. Sapia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Paznomundo verovert de bal door een tackle van achteren. González Ruiz met een sublieme pass. Arauag heeft problemen om de bal te vangen. Arauag geeft een lange en hoge pass. Zubíček krijgt zijn hoofd ertegen. Cserhalmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Očistil geeft een lange en hoge pass. Xinxin heeft problemen om de bal te vangen. Xinxin probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crecchio 43%, FC Demolition Man 57%.
Crecchio - FC Demolition Man 2:0