Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W.L.F. Team GI@NTEAM
1 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Calamela geeft een hoge lob. Allen is nu in balbezit. Allen passt de bal in één keer door. Soboczyński rent richting de bal. Soboczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tauss rent richting de bal. Tauss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - GI@NTEAM 1:0

11e minuut.
Allen is nu in balbezit. Feitosa verovert de bal door een tackle van achteren. Feitosa geeft de bal voor. Bonelli springt en kopt de bal. Relvas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
W.L.F. Team - GI@NTEAM 1:1

14e minuut.
Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buvik begaat een overtreding. Allen raakt geblesseerd tijdens het duel. Wernecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soboczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen geeft een hoge lob. Daar is Pezzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muscò trapt de bal weg. Calamela kopt de bal weg. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Cottini passt de bal met de wreef. Daar is Tauss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soboczyński rent richting de bal. Soboczyński draait met de bal, schiet en ... Tauss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muscò bokst de bal weg.

38e minuut.
Tauss is nu in balbezit. Čarapić onderschept slim de pass. Čarapić probeert naar een medespeler te passen. Cottini rent richting de bal. Cottini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - GI@NTEAM 2:1

39e minuut.
Łobodziński passt de bal met de wreef. Stanboglis is nu in balbezit. Łobodziński probeert naar een medespeler te passen. Buvik is nu in balbezit. Buvik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Buvik met de inworp. Łobodziński rent richting de bal. Łobodziński geeft een lange en hoge pass. Bonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 40%, GI@NTEAM 60%.
W.L.F. Team - GI@NTEAM 2:1

46e minuut.
Miauczyński komt het veld opgelopen. Strzykalski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Allen passt de bal in één keer door. Cottini met een sublieme pass. Soboczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauss rent richting de bal. Tauss schiet op doel. De bal raakt de paal. Soboczyński geeft een hoge lob. Tauss krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Setikovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cottini speelt de bal door. Tauss is nu in balbezit. Tauss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Miauczyński speelt de bal door. Cottini is nu in balbezit. Čarapić onderschept slim de pass. Soboczyński onderschept slim de pass. Soboczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Stoksik komt het veld opgelopen. Brokamp komt het veld opgelopen. Aufdenblatten komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Čarapić onderschept slim de pass. Čarapić geeft een hoge lob. Feitosa kopt de bal weg. Bonelli is nu in balbezit. Bonelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cottini passt de bal in één keer door. Daar is Tauss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Setikovský is nu in balbezit. Tauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aufdenblatten is nu in balbezit. Tauss is nu in balbezit. Tauss schiet op doel. Na een snelle pass probeert Čarapić de bal onder controle te krijgen. Muscò maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - GI@NTEAM 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 28%, GI@NTEAM 72%.
W.L.F. Team - GI@NTEAM 3:1