Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.02
  • Stadion: Capiscione Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12301
Capiscione Polisportiva Juventina
serie B d Tactiek 442-forse
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 61.1
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Albacar is nu in balbezit. Sannelli begaat een overtreding. Albacar raakt geblesseerd tijdens het duel. Dascălu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berescu krijgt zijn hoofd ertegen. Wnęk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojciechowski kopt de bal weg. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Polisportiva Juventina 0:1

4e minuut.
Adámek probeert naar een medespeler te passen. Sannelli probeert naar een medespeler te passen. Archip rent richting de bal. Archip geeft de bal voor. Ciuchină maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bocaş met een sublieme pass. Archip is nu in balbezit. Archip geeft een hoge lob. Ciuchină springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Capiscione - Polisportiva Juventina 1:1

22e minuut.
Sabini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drzewiński rent richting de bal. Drzewiński geeft de bal voor. Archip heeft problemen om de bal te vangen. Archip geeft de bal voor. Verheyden bokst de bal weg. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Polisportiva Juventina 2:1

27e minuut.
De Bruyn passt de bal in één keer door. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş passt de bal met de wreef. Archip rent richting de bal. Archip geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bocaş met een sublieme pass. Archip is nu in balbezit. Archip probeert naar een medespeler te passen. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap. Verheyden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sabini met een sublieme pass. Gamberini speelt de bal door. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel. Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Capiscione - Polisportiva Juventina 2:2

41e minuut.
Archip speelt de bal door. Daar is Bocaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dascălu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dascălu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Archip geeft een hoge lob. Vanczák controleert de bal met de borst. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capiscione 43%, Polisportiva Juventina 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Capiscione - Polisportiva Juventina 2:2

53e minuut.
Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş passt de bal met de wreef. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină schiet op doel. Verheyden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Polisportiva Juventina 3:2

56e minuut.
Czaszyn onderschept slim de pass. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák passt de bal in één keer door. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Capiscione - Polisportiva Juventina 3:3

58e minuut.
Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Archip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archip passt de bal met de wreef. Bocaş rent richting de bal. Bocaş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gamberini rent richting de bal. Ziemnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamberini raakt geblesseerd tijdens het duel. Dascălu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berescu rent richting de bal. Berescu schiet op doel. Wnęk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Räuber speelt de bal door. Daar is Sannelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sannelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciuchină de bal. Ciuchină draait met de bal, schiet en ... Verheyden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Bruyn zal de hoekschop nemen. Archip probeert de bal met de borst te controleren. Archip draait met de bal, schiet en ... Verheyden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sarbiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarbiewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Bruyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drzewiński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sabini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabini passt de bal in één keer door. Albacar rent richting de bal. Albacar draait met de bal, schiet en ... Wnęk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capiscione - Polisportiva Juventina 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capiscione 56%, Polisportiva Juventina 44%.
Capiscione - Polisportiva Juventina 3:4