Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucchirpool F.C New Juve
belin Tactiek boom
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
55.3 gemiddelde waardering 46.7
formidable Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński speelt de bal door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft een lange en hoge pass. Ahumada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zerbelloni met een sublieme pass. Chyliński met een sublieme pass. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft een hoge lob. Ahumada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - F.C New Juve 1:0

17e minuut.
Inworp. Escobar met een snelle inworp. Chyliński rent richting de bal. Chyliński geeft de bal voor. Ahumada maakt een snoekduik en kopt de bal. Ettl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Chyliński is nu in balbezit. Chyliński passt de bal in één keer door. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Escobar geeft een hoge lob. Ahumada krijgt zijn hoofd ertegen. Ettl bokst de bal weg.

29e minuut.
Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda passt de bal met de wreef. Lemański rent richting de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Szmateła heeft problemen om de bal te vangen. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Lemański rent richting de bal. Lemański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Chyliński rent richting de bal. Chyliński passt de bal met de wreef. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Zerbelloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbelloni passt de bal met de wreef. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada draait met de bal, schiet en ... Ettl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - F.C New Juve 2:0

43e minuut.
Lošić rent richting de bal. Lošić geeft de bal voor. Ossa rent richting de bal. Ossa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Skrucha passt de bal met de wreef. Levidis rent richting de bal. Levidis geeft de bal voor. Ossa is nu in balbezit. Ossa draait met de bal, schiet en ... Korir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 24%, F.C New Juve 76%.
Lucchirpool - F.C New Juve 2:0

53e minuut.
Szmateła is nu in balbezit. Szmateła geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobar met een snelle inworp. Chyliński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chyliński onderschept slim de pass. Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński geeft een hoge lob. Ahumada krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Selimaj geeft de bal voor. Pacuda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nørgård neemt vlug de vrije trap. Lemański rent richting de bal. Lemański haalt uit met een fantastische trap. Ettl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - F.C New Juve 3:0

76e minuut.
Myszka verovert de bal door een tackle van achteren. Myszka geeft een hoge lob. Re Calegari is nu in balbezit. Ossa verovert de bal door een tackle van achteren. Ossa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada geeft een lange en hoge pass. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński draait met de bal, schiet en ... Ettl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - F.C New Juve 4:0

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Escobar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Myszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - F.C New Juve 5:0

87e minuut.
Soghomonyan geeft de bal voor. Caratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Skrucha naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Escobar passt de bal met de wreef. Lemański rent richting de bal. Lemański passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chyliński de bal. Chyliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 41%, F.C New Juve 59%.
Lucchirpool - F.C New Juve 5:0