Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Demolition Man Olympique Spotorno
Nuova Era Tactiek Mihajlovic
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
40.7 gemiddelde waardering 64.2
good Schieten incredible
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Klungelig pakt Sene-Absa de bal. Sene-Absa geeft de bal voor. Villavicencio kopt de bal weg. Gullo rent richting de bal. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Dulkai bokst de bal weg.

16e minuut.
Obermayer geeft de bal voor. Villavicencio is nu in balbezit. Mataganov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villavicencio raakt geblesseerd tijdens het duel. Villavicencio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:1

18e minuut.
de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:2

21e minuut.
Villavicencio kopt de bal weg. Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gullo verovert de bal door een tackle van achteren. Gullo schiet op doel. Dulkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:3

22e minuut.
Akbaba is nu in balbezit. Sene-Absa is nu in balbezit. Sene-Absa passt de bal met de wreef. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Dulkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Villavicencio kopt de bal weg. Gullo rent richting de bal. Gullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:4

29e minuut.
Sulayman geeft de bal voor. Gullo kopt de bal weg. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio schiet op doel. Dulkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:5

30e minuut.
Concina bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer rent richting de bal. Obermayer passt de bal zonder na te denken. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Akbaba geeft de bal voor. de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. de la Cruz geeft de bal voor. Villavicencio springt en kopt de bal. Dulkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:6

35e minuut.
Venczel geeft een hoge lob. Akbaba rent richting de bal. Akbaba geeft de bal voor. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo schiet op doel. Dulkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mataganov ... Strafschop! Villavicencio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villavicencio neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:7

38e minuut.
Obermayer passt de bal zonder na te denken. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa met een sublieme pass. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Dulkai bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Sene-Absa geeft een hoge lob. Gullo rent richting de bal. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Dulkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:8

44e minuut.
Gullo is nu in balbezit. Gullo geeft de bal voor. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obermayer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 79%, Olympique Spotorno 21%.
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:9

49e minuut.
Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gullo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villavicencio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:10

53e minuut.
Dulkai probeert naar een medespeler te passen. Venczel rent richting de bal. Ballack onderschept slim de pass. Ballack geeft de bal voor. Gullo maakt een snoekduik en kopt de bal. Dulkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Obermayer met een sublieme pass. Sene-Absa is nu in balbezit. Sene-Absa passt de bal zonder na te denken. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:11

60e minuut.
Vivenza komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Vivenza passt de bal zonder na te denken. Daar is Villavicencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venczel is nu in balbezit. Villavicencio verovert de bal door een tackle van achteren. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Dulkai bokst de bal weg.

64e minuut.
Xinxin heeft problemen om de bal te vangen. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz speelt de bal door. Ballack rent richting de bal. Ballack geeft de bal voor. Dulkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dulkai met een sublieme pass. Concina kopt de bal weg. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap. Brann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Concina is nu in balbezit. Akbaba is nu in balbezit. Akbaba geeft een lange en hoge pass. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:12

79e minuut.
Izquierdo passt de bal met de wreef. Obermayer speelt de bal door. Preabianca rent richting de bal. Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Xinxin bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:13

85e minuut.
Sulayman passt de bal met de wreef. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa passt de bal in één keer door. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
de la Cruz geeft de bal voor. Vivenza rent richting de bal. Vivenza passt de bal met de wreef. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Dulkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 70%, Olympique Spotorno 30%.
FC Demolition Man - Olympique Spotorno 0:14