Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. PRAGA KFC Libiola 1893
NEW Tactiek Edo3
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.5 gemiddelde waardering 54.8
outstanding Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Daushvili geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Mahoney. Goede buitenspelval van de verdediging. Araujo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trung Hiệp rent richting de bal. Trung Hiệp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Neagu speelt de bal door. Hausman rent richting de bal. Hausman speelt de bal door. Bileyci heeft problemen om de bal te vangen. Bileyci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Szép verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Füllemann schiet op doel. Szép met een sublieme pass. Neagu kopt de bal weg. Klungelig pakt Füllemann de bal. Füllemann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Raţ kopt de bal weg. Muide geeft een lange en hoge pass. Mahoney rent richting de bal. Mahoney schiet op doel. Paal! Mahoney is nu in balbezit. Mahoney draait met de bal, schiet en ... Sup werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecký rent richting de bal. Janecký passt de bal met de wreef. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney haalt uit met een fantastische trap. Sup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Muide geeft een hoge lob. Arciszewski kan de bal niet met de borst controleren. Kaczmarski onderschept slim de pass. Mahoney rent richting de bal. Mahoney haalt uit met een fantastische trap. Sup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. PRAGA 38%, KFC Libiola 1893 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. PRAGA - KFC Libiola 1893 0:0

46e minuut.
Farruggia komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Raţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izbiński rent richting de bal. Izbiński geeft een lange en hoge pass. Hausman probeert de bal met de borst te controleren. Neagu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Janecký probeert naar een medespeler te passen. Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz heeft problemen om de bal te vangen. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap. Sup werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szép trapt de bal weg. Farruggia geeft de bal voor. Mahoney rent richting de bal. Mahoney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Füllemann rent richting de bal. Filipek verovert de bal door een tackle van achteren. Filipek geeft de bal voor. Mahoney is nu in balbezit. Mahoney draait met de bal, schiet en ... Sup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - KFC Libiola 1893 0:1

67e minuut.
Füllemann passt de bal in één keer door. Daushvili is nu in balbezit. Trung Hiệp verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hiệp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Neagu passt de bal met de wreef. Chorekyan rent richting de bal. Chorekyan passt de bal zonder na te denken. Trung Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiệp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. PRAGA - KFC Libiola 1893 1:1

77e minuut.
Janecký controleert de bal met de borst. Füllemann is nu in balbezit. Füllemann geeft een hoge lob. Trung Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiệp haalt uit met een fantastische trap. Szép verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Mahoney heeft problemen om de bal te vangen. Arciszewski is nu in balbezit. Kaczmarski begaat een overtreding. Kaczmarski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mahoney controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Agbonlahor komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hausman speelt de bal door. Bileyci bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbonlahor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bileyci raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Hiệp legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hausman neemt de hoekschop. Bileyci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Füllemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolinha onderschept slim de pass. Mazolinha geeft de bal voor. Grzywacz is nu in balbezit. Grzywacz schiet op doel. Sup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. PRAGA 30%, KFC Libiola 1893 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. PRAGA - KFC Libiola 1893 1:1