Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masseria 91 Zemanlandia
Normal Tactiek Bebbus_433
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 52.5
poor Schieten very good
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Bresci is nu in balbezit. Bresci probeert naar een medespeler te passen. Bambini rent richting de bal. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lentino rent richting de bal. Lentino geeft de bal voor. Giannoni kopt de bal weg. Sivilli rent richting de bal. Sivilli passt de bal zonder na te denken. Bilisari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rossetto rent richting de bal. Rossetto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambini met een sublieme pass. Bresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:1

9e minuut.
Sivilli speelt de bal door. Bresci is nu in balbezit. Bresci geeft de bal voor. Rossetto krijgt zijn hoofd ertegen. Bilisari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tasselli passt de bal zonder na te denken. Rossetto is nu in balbezit. Lentino rent richting de bal. Rossetto verovert de bal door een tackle van achteren. Rossetto draait met de bal, schiet en ... Bilisari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bresci geeft een hoge lob. Rossetto is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Rossetto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:2

17e minuut.
Giannoni geeft de bal voor. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:3

21e minuut.
Bambini rent richting de bal. Bambini passt de bal in één keer door. Rossetto is nu in balbezit. Rossetto schiet op doel. Bilisari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:4

23e minuut.
Tasselli passt de bal in één keer door. Rossetto is nu in balbezit. Bambini rent richting de bal. Bambini draait met de bal, schiet en ... Bilisari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:5

24e minuut.
Tasselli passt de bal in één keer door. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambini speelt de bal door. Rossetto rent richting de bal. Rossetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:6

26e minuut.
Bambini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tasselli de bal onder controle te krijgen. Bresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresci geeft een lange en hoge pass. Pierino maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilisari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Tasselli is nu in balbezit. Tasselli passt de bal in één keer door. Lentino is nu in balbezit. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Banchio is nu in balbezit. Tasselli verovert de bal door een tackle van achteren. Tasselli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:7

30e minuut.
Caffaro met een snelle inworp. Bresci rent richting de bal. Bresci passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rossetto de bal. Rossetto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:8

31e minuut.
Bilisari met een harde bal richting middenveld. Inworp. Pierino met een snelle inworp. Sivilli geeft de bal voor. Rossetto springt en kopt de bal. Bilisari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rossetto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:9

34e minuut.
Bresci passt de bal met de wreef. Tasselli is nu in balbezit. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto schiet op doel. Bilisari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:10

35e minuut.
Bresci speelt de bal door. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto passt de bal zonder na te denken. Bambini rent richting de bal. Bambini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:11

37e minuut.
Pierino geeft een hoge lob. Banchio kopt de bal weg. Rossetto probeert naar een medespeler te passen. Bambini is nu in balbezit. Bambini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Pierino met een sublieme pass. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto speelt de bal door. Tasselli rent richting de bal. Tasselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:12

40e minuut.
Bresci met een sublieme pass. Rossetto controleert de bal met de borst. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rossetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossetto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pierino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sivilli geeft een hoge lob. Rossetto rent richting de bal. Rossetto haalt uit met een fantastische trap. Bilisari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:13

44e minuut.
Bresci met een sublieme pass. Rossetto rent richting de bal. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto is nu in balbezit. Rossetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masseria 91 86%, Zemanlandia 14%.
Masseria 91 - Zemanlandia 0:14

46e minuut.
Bambini probeert naar een medespeler te passen. Tasselli rent richting de bal. Tasselli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rossetto de bal. Rossetto haalt uit met een fantastische trap. Bilisari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Lentino is nu in balbezit. Rossetto verovert de bal door een tackle van achteren. Rossetto controleert de bal met de borst. Rossetto draait met de bal, schiet en ... Bilisari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:15

49e minuut.
Rossetto rent richting de bal. Rossetto passt de bal met de wreef. Bambini rent richting de bal. Rossetto is nu in balbezit. Rossetto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bresci met een sublieme pass. Bambini rent richting de bal. Bambini met een sublieme pass. Rossetto rent richting de bal. Rossetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoni is nu in balbezit. Pagnoni geeft een hoge lob. Bresci geeft een lange en hoge pass. Tasselli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sivilli passt de bal met de wreef. Bresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresci passt de bal in één keer door. Rossetto rent richting de bal. Rossetto draait met de bal, schiet en ... Bilisari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tasselli de bal. Banchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasselli onderschept slim de pass. Tasselli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Klungelig pakt Bambini de bal. Bambini passt de bal met de wreef. Tasselli rent richting de bal. Tasselli geeft een hoge lob. Rossetto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:16

63e minuut.
Sivilli passt de bal zonder na te denken. Daar is Rossetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossetto speelt de bal door. Bambini is nu in balbezit. Bambini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:17

66e minuut.
Bresci geeft de bal voor. Bilisari speelt de bal door. Giannoni met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Pierino de bal onder controle te krijgen. Pierino geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Bilisari met een sublieme pass. Sivilli kopt de bal weg. Rossetto is nu in balbezit. Rossetto haalt uit met een fantastische trap. Bilisari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:18

72e minuut.
Pierino rent richting de bal. Pierino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Banchio de bal. Pierino rent richting de bal. Pierino geeft een hoge lob. Bilisari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:19

73e minuut.
Sivilli geeft de bal voor. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto geeft een hoge lob. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:20

75e minuut.
Tasselli rent richting de bal. Tasselli geeft een lange en hoge pass. Banchio heeft problemen om de bal te vangen. Bambini rent richting de bal. Bambini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fabbiani is nu in balbezit. Sivilli onderschept slim de pass. Sivilli geeft de bal voor. Tasselli is nu in balbezit. Tasselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:21

80e minuut.
Pierino geeft een lange en hoge pass. Rossetto probeert naar een medespeler te passen. Bambini kan de bal niet met de borst controleren. Tasselli is nu in balbezit. Tasselli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Giannoni de bal onder controle te krijgen. Cunegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegatti geeft de bal voor. Rossetto kan de bal niet met de borst controleren. Rossetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tasselli probeert naar een medespeler te passen. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambini met een sublieme pass. Rossetto rent richting de bal. Rossetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:22

86e minuut.
Tasselli speelt de bal door. Lentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto onderschept slim de pass. Rossetto kan de bal niet met de borst controleren. Rossetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bambini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:23

89e minuut.
Bresci probeert naar een medespeler te passen. Bambini rent richting de bal. Lentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasselli is nu in balbezit. Tasselli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Zemanlandia 0:24

90e minuut.
Tasselli geeft een lange en hoge pass. Bambini is nu in balbezit. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetto draait met de bal, schiet en ... Lentino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masseria 91 87%, Zemanlandia 13%.
Masseria 91 - Zemanlandia 0:24