Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.03
  • Stadion: Bar Mario Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17700
Bar Mario Cuore Azzurro
ripar alta Tactiek 433z
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 33.4
uitstekend Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Anchisi kopt de bal weg. Dittman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli onderschept slim de pass. Rotelli haalt uit met een fantastische trap. Brunner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Cuore Azzurro 1:0

24e minuut.
Gülaçar met een sublieme pass. Daar is Vaso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli is nu in balbezit. Rotelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tsakiridis passt de bal zonder na te denken. Rotelli rent richting de bal. Biernat maakt een afschuwelijke overtreding. Biernat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rotelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Passatori wilt de vrije trap nemen. Brunner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rotelli rent richting de bal. Rotelli schiet op doel. Brunner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Cuore Azzurro 2:0

31e minuut.
Sellari probeert naar een medespeler te passen. Passatori rent richting de bal. Neuman verovert de bal door een tackle van achteren. Neuman geeft een hoge lob. Sellari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Passatori met een sublieme pass. Markač is nu in balbezit. Mantilla onderschept slim de pass. Rotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli draait met de bal, schiet en ... Brunner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori passt de bal met de wreef. Mantilla is nu in balbezit. Mantilla schiet op doel. Brunner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Cuore Azzurro 3:0

43e minuut.
Tsakiridis met een sublieme pass. Markač rent richting de bal. Rotelli onderschept slim de pass. Rotelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Cuore Azzurro 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 29%, Cuore Azzurro 71%.
Bar Mario - Cuore Azzurro 4:0

46e minuut.
Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli rent richting de bal. Mantilla rent richting de bal. Rotelli rent richting de bal. Rotelli draait met de bal, schiet en ... Brunner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Cuore Azzurro 5:0

50e minuut.
Gülaçar probeert naar een medespeler te passen. Arruabarrena geeft de bal voor. Tsakiridis kopt de bal weg. Rotelli rent richting de bal. Rotelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mantilla passt de bal in één keer door. Passatori is nu in balbezit. Passatori passt de bal met de wreef. Rotelli rent richting de bal. Rotelli haalt uit met een fantastische trap. Brunner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Mantilla rent richting de bal. Rotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Markač maakt een afschuwelijke overtreding. Markač krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Passatori is nu in balbezit. Passatori speelt de bal door. Klungelig pakt Rotelli de bal. Rotelli schiet op doel. Brunner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Cuore Azzurro 6:0

70e minuut.
Markač raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fant komt het veld opgelopen. Tsakiridis met een snelle inworp. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori met een sublieme pass. Rotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli schiet op doel. Brunner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mantilla rent richting de bal. Mantilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Cuore Azzurro 7:0

78e minuut.
Tsakiridis met de inworp. Passatori geeft een hoge lob. Rotelli springt en kopt de bal. Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantilla haalt uit met een fantastische trap. Brunner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Cuore Azzurro 8:0

85e minuut.
Kochanek heeft problemen om de bal te vangen. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori passt de bal met de wreef. Rotelli rent richting de bal. Rotelli schiet op doel. Brunner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 25%, Cuore Azzurro 75%.
Bar Mario - Cuore Azzurro 8:0