Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gicasoft.it Onda Verde
vita442 Tactiek tre
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
63.1 gemiddelde waardering 55.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Cremonese geeft de bal voor. Inworp. Tonella met een snelle inworp. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Peccenati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu onderschept slim de pass. Mansueto rent richting de bal. Rañileufu onderschept slim de pass. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Riva passt de bal met de wreef. Cioffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tassoni zijn tegenspeler op de grond. Tassoni krijgt een gele kaart. Cioffi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubsch wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tagli passt de bal met de wreef. Tonella probeert naar een medespeler te passen. Krępacz rent richting de bal. Krępacz schiet op doel. Aglieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mansueto onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anemodouras zal de hoekschop nemen. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu schiet op doel. Aglieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Riva met een sublieme pass. Kubsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubsch passt de bal met de wreef. Cioffi heeft problemen om de bal te vangen. Cioffi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tonella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krępacz is nu in balbezit. Cremonese bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz onderschept slim de pass. Krępacz draait met de bal, schiet en ... Aglieri bokst de bal weg.

19e minuut.
Tonella rent richting de bal. Tonella passt de bal zonder na te denken. Tagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rogoveanu kopt de bal weg. Tonella rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tonella geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krępacz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tassoni speelt de bal door. Daar is Tagli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakkegaard. Bakkegaard krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kubsch geeft een lange en hoge pass. Lubrani kopt de bal weg. Klungelig pakt Bakkegaard de bal. Cioffi rent richting de bal. Cioffi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonella passt de bal met de wreef. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Onda Verde 1:0

30e minuut.
Tassoni passt de bal zonder na te denken. Kubsch geeft een hoge lob. Biavaschi rent richting de bal. Lubrani onderschept slim de pass. Lubrani haalt uit met een fantastische trap. Balányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Riva onderschept slim de pass. Riva geeft de bal voor. Kubsch speelt de bal door. Bakkegaard heeft problemen om de bal te vangen. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... Balányi bokst de bal weg.

37e minuut.
Biavaschi is nu in balbezit. Riva is nu in balbezit. Riva passt de bal in één keer door. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap. Balányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gicasoft.it - Onda Verde 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 51%, Onda Verde 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gicasoft.it - Onda Verde 1:1

65e minuut.
Ujdur kopt de bal weg. Tonella is nu in balbezit. Tonella geeft een lange en hoge pass. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Onda Verde 2:1

67e minuut.
Inworp. Anemodouras met de inworp. Peccenati is nu in balbezit. Rañileufu verovert de bal door een tackle van achteren. Rañileufu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Onda Verde 3:1

75e minuut.
Cremonese geeft de bal voor. Ujdur rent richting de bal. Bakkegaard onderschept slim de pass. Lubrani rent richting de bal. Lubrani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ujdur kopt de bal weg. Riva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tagli. Tagli krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Daar is Tonella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonella passt de bal in één keer door. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Onda Verde 4:1

85e minuut.
Tagli passt de bal met de wreef. Rañileufu is nu in balbezit. Mansueto verovert de bal door een tackle van achteren. Anemodouras onderschept slim de pass. Anemodouras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 45%, Onda Verde 55%.
gicasoft.it - Onda Verde 4:1