Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. PRAGA Augusta
NEW Tactiek FinoAllaFineATT
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
60.4 gemiddelde waardering 59.5
outstanding Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Suchan geeft een lange en hoge pass. Tommassini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Araujo. Araujo krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Araujo geeft een hoge lob. Hausman probeert naar een medespeler te passen. Trung Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiệp schiet op doel. Lucarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - Augusta 1:0

18e minuut.
Ozimkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Füllemann is nu in balbezit. Papanastasiou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Papanastasiou krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Raţ met een snelle inworp. Cilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Izbiński geeft de bal voor. Füllemann springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - Augusta 2:0

22e minuut.
Tommassini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Araujo. Tommassini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papanastasiou met een snel genomen vrije trap. Makelele springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - Augusta 2:1

29e minuut.
Izbiński speelt de bal door. Papanastasiou geeft de bal voor. Tommassini rent richting de bal. Tommassini schiet op doel. Sup probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. PRAGA - Augusta 2:2

35e minuut.
Suchan passt de bal zonder na te denken. Makelele is nu in balbezit. Tommassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommassini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hausman verovert de bal door een tackle van achteren. Hausman speelt de bal door. Bileyci rent richting de bal. Bileyci haalt uit met een fantastische trap. Lucarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - Augusta 3:2

38e minuut.
Ozimkowski onderschept slim de pass. Ozimkowski geeft een lange en hoge pass. Suchan heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hiệp rent richting de bal. Trung Hiệp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Krounaitis onderschept slim de pass. Krounaitis geeft een lange en hoge pass. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik geeft de bal voor. Makelele krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Hausman passt de bal met de wreef. Izbiński probeert naar een medespeler te passen. Cilea verovert de bal door een tackle van achteren. Bileyci rent richting de bal. Bileyci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - Augusta 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. PRAGA 39%, Augusta 61%.
A.S. PRAGA - Augusta 4:2

51e minuut.
Ozimkowski probeert naar een medespeler te passen. Hausman probeert naar een medespeler te passen. Artusi rent richting de bal. Trung Hiệp verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hiệp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński probeert naar een medespeler te passen. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiệp verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hiệp draait met de bal, schiet en ... Lucarini bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Füllemann is nu in balbezit. Füllemann haalt uit met een fantastische trap. Lucarini bokst de bal weg.

72e minuut.
Cilea is nu in balbezit. Cilea geeft een lange en hoge pass. Tommassini is nu in balbezit. Tommassini schiet op doel. Sup werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Neagu speelt de bal door. Füllemann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krounaitis. Krounaitis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Arciszewski geeft de bal voor. Inworp. Chałupnik met de inworp. Melaer geeft een hoge lob. Tommassini maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Makelele krijgt zijn hoofd ertegen. Sup bokst de bal weg. Makelele maakt een snoekduik en kopt de bal. Sup bokst de bal weg. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - Augusta 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. PRAGA 35%, Augusta 65%.
A.S. PRAGA - Augusta 4:3