Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFC Libiola 1893 Costa dell`Olmo
Edo3 Tactiek Attacco
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Férez geeft de bal voor. Daar is Espada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada passt de bal zonder na te denken. Soroka is nu in balbezit. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Szép bokst de bal weg.

5e minuut.
Farruggia probeert de bal aan de voet te houden. Soroka rent richting de bal. Petit is nu in balbezit. Petit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Costa dell`Olmo 0:1

8e minuut.
Pupilla rent richting de bal. Grzywacz onderschept slim de pass. Chrapowicki is nu in balbezit. Grzywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pupilla kopt de bal weg. Vişoiu is nu in balbezit. Vişoiu geeft een lange en hoge pass. Soroka rent richting de bal. Soroka schiet op doel. Szép bokst de bal weg.

12e minuut.
Janecký met een snelle inworp. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia passt de bal in één keer door. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Filipek probeert de bal met de borst te controleren. Petit speelt de bal door. Di Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski passt de bal in één keer door. Grzywacz is nu in balbezit. Grzywacz schiet op doel. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KFC Libiola 1893 - Costa dell`Olmo 1:1

40e minuut.
Chrapowicki met een sublieme pass. Vişoiu is nu in balbezit. Vişoiu passt de bal in één keer door. Di Lorenzo rent richting de bal. Di Lorenzo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Di Bari passt de bal in één keer door. Petit rent richting de bal. Petit probeert naar een medespeler te passen. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Libiola 1893 60%, Costa dell`Olmo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KFC Libiola 1893 - Costa dell`Olmo 1:1

55e minuut.
Chorekyan met een sublieme pass. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolinha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazolinha krijgt een gele kaart. Soroka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soroka neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Costa dell`Olmo 1:2

59e minuut.
Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski met een sublieme pass. Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KFC Libiola 1893 - Costa dell`Olmo 2:2

71e minuut.
Pupilla speelt de bal door. Muide heeft problemen om de bal te vangen. Muide passt de bal in één keer door. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chrapowicki speelt de bal door. Di Bari is nu in balbezit. Di Bari geeft de bal voor. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Di Bari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Soroka de bal. Schabowy is nu in balbezit. Soroka verovert de bal door een tackle van achteren. Soroka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chorekyan de bal. Espada geeft een hoge lob. Soroka springt en kopt de bal. Szép verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Veličković komt het veld opgelopen. Di Lorenzo met de inworp. Petit is nu in balbezit. Petit geeft de bal voor. Di Bari geeft de bal voor. Soroka krijgt zijn hoofd ertegen. Szép probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Di Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide passt de bal met de wreef. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Costa dell`Olmo 3:2

90e minuut.
Petit is nu in balbezit. Petit speelt de bal door. Di Bari bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada draait met de bal, schiet en ... Szép verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Libiola 1893 60%, Costa dell`Olmo 40%.
KFC Libiola 1893 - Costa dell`Olmo 3:2