Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masseria 91 Cuore Azzurro
Normal Tactiek 433z
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 33.2
poor Schieten solid
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Bouchet met een sublieme pass. Pilich is nu in balbezit. Banchio begaat een overtreding. Pilich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bouchet komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Cuore Azzurro 0:1

3e minuut.
Vaso verovert de bal door een tackle van achteren. Pilich rent richting de bal. Pilich passt de bal zonder na te denken. Bouchet rent richting de bal. Bouchet haalt uit met een fantastische trap. Bilisari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Biernat passt de bal in één keer door. Pilich rent richting de bal. Banchio probeert naar een medespeler te passen. Pilich is nu in balbezit. Pilich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gülaçar speelt de bal door. Cillerai probeert de bal met de borst te controleren. Pilich is nu in balbezit. Pilich draait met de bal, schiet en ... Banchio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Cuore Azzurro 0:2

23e minuut.
Banchio heeft problemen om de bal te vangen. Pilich is nu in balbezit. Banchio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilich raakt geblesseerd tijdens het duel. Pilich legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Cuore Azzurro 0:3

25e minuut.
Biernat probeert naar een medespeler te passen. Gülaçar is nu in balbezit. Gülaçar geeft de bal voor. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pyatenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pyatenko geeft de bal voor. Lentino controleert de bal met de borst. Pilich rent richting de bal. Pilich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Cuore Azzurro 0:4

30e minuut.
Kochanek rent richting de bal. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich probeert naar een medespeler te passen. Bouchet is nu in balbezit. Bouchet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Biernat geeft een lange en hoge pass. Fabbiani probeert de bal aan de voet te houden. Bouchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich heeft problemen om de bal te vangen. Pilich schiet op doel. Bilisari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gülaçar met een sublieme pass. Bouchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchet speelt de bal door. Pilich is nu in balbezit. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vaso met een sublieme pass. Daar is Gülaçar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gülaçar passt de bal in één keer door. Pilich is nu in balbezit. Pilich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Cuore Azzurro 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masseria 91 64%, Cuore Azzurro 36%.
Masseria 91 - Cuore Azzurro 0:5

47e minuut.
Inworp. Neuman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gülaçar probeert naar een medespeler te passen. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gülaçar met een sublieme pass. Bouchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich haalt uit met een fantastische trap. Bilisari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Cuore Azzurro 0:6

59e minuut.
Ugoni controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fant maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pilich is nu in balbezit. Bouchet is nu in balbezit. Bouchet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Cuore Azzurro 0:7

64e minuut.
Lentino is nu in balbezit. Pilich verovert de bal door een tackle van achteren. Pilich speelt de bal door. Bouchet is nu in balbezit. Bouchet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pilich kopt de bal weg. Klungelig pakt Lentino de bal. Lentino passt de bal zonder na te denken. Asinari rent richting de bal. Asinari geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lentino speelt de bal door. Inworp. Vaso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchet geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bilisari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Cuore Azzurro 0:8

87e minuut.
Pilich is nu in balbezit. Pilich passt de bal in één keer door. Bouchet is nu in balbezit. Bouchet schiet op doel. Lentino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Masseria 91 - Cuore Azzurro 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masseria 91 67%, Cuore Azzurro 33%.
Masseria 91 - Cuore Azzurro 0:9