Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFC Libiola 1893 A.C.F Chapecoense
Edo3 Tactiek 424z
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 59.5
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen formidabel


7e minuut.
Janecký probeert naar een medespeler te passen. Grzywacz heeft problemen om de bal te vangen. Joya begaat een overtreding. Joya krijgt een gele kaart. Grzywacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzywacz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Joya passt de bal zonder na te denken. Hall is nu in balbezit. Hall speelt de bal door. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ban maakt een snoekduik en kopt de bal. Szép bokst de bal weg.

19e minuut.
Farruggia speelt de bal door. Klungelig pakt Grzywacz de bal. Hall is nu in balbezit. Grzywacz onderschept slim de pass. Grzywacz draait met de bal, schiet en ... Andone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Szép trapt de bal weg. Farruggia kopt de bal weg. Sobrecueva is nu in balbezit. Grzywacz onderschept slim de pass. Grzywacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal met de wreef. Ban speelt de bal door. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Schabowy geeft een lange en hoge pass. Kaczmarski is nu in balbezit. Bar Oz begaat een overtreding. Bar Oz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Libiola 1893 53%, A.C.F Chapecoense 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KFC Libiola 1893 - A.C.F Chapecoense 0:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veličković komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek speelt de bal door. Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Grzywacz is nu in balbezit. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Libiola 1893 53%, A.C.F Chapecoense 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KFC Libiola 1893 - A.C.F Chapecoense 0:0