Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.03
  • Stadion: A.S. PRAGA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14497
A.S. PRAGA gicasoft.it
NEW Tactiek vita442
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 64.1
formidabel Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Chilingaryan is nu in balbezit. Hausman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chilingaryan. Chilingaryan krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Klungelig pakt Araujo de bal. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo begaat een overtreding. Araujo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Biavaschi rent richting de bal. Biavaschi geeft een lange en hoge pass. Krępacz rent richting de bal. Krępacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - gicasoft.it 0:1

11e minuut.
Izbiński is nu in balbezit. Raţ rent richting de bal. Rañileufu onderschept slim de pass. Rañileufu schiet op doel. Sup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - gicasoft.it 0:2

13e minuut.
Lipara geeft een lange en hoge pass. Ozimkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Füllemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagu probeert naar een medespeler te passen. Trung Hiệp is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Izbiński speelt de bal door. Bileyci is nu in balbezit. Tassoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tassoni is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bileyci moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bileyci kan niet meer verder spelen. Provenzale komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Izbiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale geeft de bal voor. Füllemann maakt een snoekduik en kopt de bal. Balányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - gicasoft.it 1:2

24e minuut.
Tonella rent richting de bal. Tonella met een sublieme pass. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu schiet op doel. Sup probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Trung Hiệp heeft problemen om de bal te vangen. Chilingaryan rent richting de bal. Trung Hiệp verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hiệp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ujdur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. PRAGA - gicasoft.it 2:2

29e minuut.
Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonella onderschept slim de pass. Tonella met een sublieme pass. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz draait met de bal, schiet en ... Sup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rañileufu heeft problemen om de bal te vangen. Araujo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rañileufu raakt geblesseerd tijdens het duel. Rañileufu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Neagu onderschept slim de pass. Neagu passt de bal met de wreef. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - gicasoft.it 3:2

37e minuut.
Provenzale met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Tagli de bal onder controle te krijgen. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński geeft een hoge lob. Trung Hiệp maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

39e minuut.
Biavaschi geeft een hoge lob. Arciszewski geeft de bal voor. Trung Hiệp kopt de bal weg. Provenzale rent richting de bal. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Ujdur de bal onder controle te krijgen. Füllemann rent richting de bal. Füllemann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Krępacz kopt de bal weg. Klungelig pakt Izbiński de bal. Tagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz rent richting de bal. Krępacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. PRAGA 44%, gicasoft.it 56%.
A.S. PRAGA - gicasoft.it 3:2

49e minuut.
Hausman is nu in balbezit. Hausman passt de bal in één keer door. Trung Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiệp haalt uit met een fantastische trap. Balányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - gicasoft.it 4:2

55e minuut.
Raţ speelt de bal door. Klungelig pakt Lipara de bal. Lipara geeft de bal voor. Krępacz rent richting de bal. Krępacz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sup werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Neagu probeert de bal aan de voet te houden. Araujo is nu in balbezit. Rañileufu onderschept slim de pass. Rañileufu draait met de bal, schiet en ... Sup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Tagli probeert naar een medespeler te passen. Tonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonella passt de bal in één keer door. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz draait met de bal, schiet en ... Sup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ujdur controleert de bal met de borst. Lipara is nu in balbezit. Lipara geeft de bal voor. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Raţ met de inworp. Anemodouras rent richting de bal. Anemodouras passt de bal zonder na te denken. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu schiet op doel. Sup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - gicasoft.it 4:3

72e minuut.
Tonella met de inworp. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz onderschept slim de pass. Krępacz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Araujo de bal onder controle te krijgen. Sup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een hoge lob. Daar is Rañileufu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rañileufu draait met de bal, schiet en ... Sup werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. PRAGA - gicasoft.it 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. PRAGA 44%, gicasoft.it 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. PRAGA - gicasoft.it 4:4