Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZANAPOLI Masseria 91
napoli3 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
62 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 17.5
uitmuntend Schieten slecht
uitstekend Passen zwak
zeer goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ortíz rent richting de bal. Ortíz geeft een lange en hoge pass. Verstov rent richting de bal. Verstov geeft de bal voor. Chillan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 1:0

4e minuut.
Droguett verovert de bal door een tackle van achteren. Droguett passt de bal in één keer door. Lentino is nu in balbezit. Chillan rent richting de bal. Chillan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Ugoni de bal. Gündüzer probeert naar een medespeler te passen. Droguett met een sublieme pass. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan schiet op doel. Bilisari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Seghiri passt de bal met de wreef. Wszędybył probeert naar een medespeler te passen. Droguett met een sublieme pass. Verstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov schiet op doel. Bilisari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 2:0

8e minuut.
Seghiri verovert de bal door een tackle van achteren. Seghiri passt de bal met de wreef. Gündüzer heeft problemen om de bal te vangen. Gündüzer passt de bal in één keer door. Chillan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 3:0

10e minuut.
Wszędybył geeft de bal voor. Chillan krijgt zijn hoofd ertegen. Banchio heeft problemen om de bal te vangen. Verstov rent richting de bal. Verstov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Seghiri is nu in balbezit. Seghiri passt de bal zonder na te denken. Wszędybył rent richting de bal. Wszędybył geeft de bal voor. Chillan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Droguett heeft problemen om de bal te vangen. Droguett passt de bal in één keer door. Verstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 4:0

15e minuut.
Fabbiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbiani passt de bal zonder na te denken. Wszędybył probeert naar een medespeler te passen. Verstov rent richting de bal. Verstov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chillan krijgt zijn hoofd ertegen. Bilisari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 5:0

16e minuut.
Gündüzer met een snelle inworp. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan geeft een lange en hoge pass. Verstov is nu in balbezit. Verstov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bilisari trapt de bal weg van het doel. Wszędybył probeert naar een medespeler te passen. Lentino heeft problemen om de bal te vangen. Verstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Daar is Verstov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Droguett is nu in balbezit. Droguett met een sublieme pass. Chillan is nu in balbezit. Chillan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Banchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan verovert de bal door een tackle van achteren. Chillan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 6:0

21e minuut.
Daar is Grioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grioni passt de bal in één keer door. Pagnoni is nu in balbezit. Verstov onderschept slim de pass. Verstov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Droguett is nu in balbezit. Droguett passt de bal met de wreef. Daar is Verstov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstov draait met de bal, schiet en ... Bilisari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 7:0

24e minuut.
Seghiri passt de bal met de wreef. Wszędybył bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszędybył geeft een hoge lob. Verstov rent richting de bal. Verstov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Marenghi passt de bal met de wreef. Queck heeft problemen om de bal te vangen. Queck geeft de bal voor. Chillan is nu in balbezit. Chillan draait met de bal, schiet en ... Bilisari bokst de bal weg.

30e minuut.
Wszędybył met een snelle inworp. Seghiri is nu in balbezit. Wszędybył probeert naar een medespeler te passen. Verstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 8:0

31e minuut.
Chillan is nu in balbezit. Chillan passt de bal met de wreef. Droguett speelt de bal door. Verstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 9:0

33e minuut.
Pagnoni heeft problemen om de bal te vangen. Wszędybył probeert naar een medespeler te passen. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Banchio de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 10:0

34e minuut.
Chillan passt de bal met de wreef. Gündüzer met een sublieme pass. Droguett met een sublieme pass. Verstov rent richting de bal. Verstov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 11:0

36e minuut.
Wszędybył onderschept slim de pass. Wszędybył probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chillan de bal. Droguett is nu in balbezit. Droguett draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentino geeft een hoge lob. Gündüzer kopt de bal weg. Chillan rent richting de bal. Chillan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 12:0

38e minuut.
Lentino probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gündüzer neemt de hoekschop. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 13:0

39e minuut.
Pagnoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gündüzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chillan is nu in balbezit. Chillan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lentino kopt de bal weg. Wszędybył rent richting de bal. Wszędybył geeft de bal voor. Verstov is nu in balbezit. Verstov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Droguett rent richting de bal. Droguett probeert naar een medespeler te passen. Verstov is nu in balbezit. Verstov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lentino de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 11%, Masseria 91 89%.
FORZANAPOLI - Masseria 91 13:0

46e minuut.
Grioni speelt de bal door. Klungelig pakt Ugoni de bal. Fabbiani is nu in balbezit. Chillan verovert de bal door een tackle van achteren. Chillan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Seghiri speelt de bal door. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz geeft een lange en hoge pass. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Droguett met een sublieme pass. Daar is Chillan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chillan geeft een hoge lob. Verstov is nu in balbezit. Verstov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 14:0

56e minuut.
Seghiri met een sublieme pass. Gündüzer is nu in balbezit. Gündüzer geeft de bal voor. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan draait met de bal, schiet en ... Bilisari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wszędybył neemt de hoekschop. Chillan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wszędybył passt de bal in één keer door. Gündüzer rent richting de bal. Gündüzer geeft een hoge lob. Verstov is nu in balbezit. Verstov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 15:0

64e minuut.
Gündüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüzer speelt de bal door. Verstov is nu in balbezit. Verstov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 16:0

65e minuut.
Droguett rent richting de bal. Pagnoni begaat een overtreding. Droguett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Droguett komt bij de bal en schiet. Bilisari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 17:0

67e minuut.
Gündüzer geeft een hoge lob. Droguett rent richting de bal. Droguett passt de bal in één keer door. Verstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chillan rent richting de bal. Chillan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 18:0

71e minuut.
Droguett probeert naar een medespeler te passen. Verstov is nu in balbezit. Verstov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chillan de bal. Chillan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 19:0

74e minuut.
Doeltrap. Bilisari trapt de bal weg van het doel. Gündüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüzer geeft een lange en hoge pass. Verstov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bilisari probeert naar een medespeler te passen. Seghiri kopt de bal weg. Droguett met een sublieme pass. Daar is Gündüzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gündüzer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Marenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Seghiri onderschept slim de pass. Seghiri probeert naar een medespeler te passen. Verstov rent richting de bal. Verstov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 20:0

77e minuut.
Droguett probeert naar een medespeler te passen. Wszędybył bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszędybył passt de bal in één keer door. Verstov rent richting de bal. Verstov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wszędybył passt de bal in één keer door. Droguett bereikt de bal nog maar net als eerste. Droguett passt de bal in één keer door. Verstov heeft problemen om de bal te vangen. Verstov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Seghiri speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagnoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Droguett is nu in balbezit. Droguett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gündüzer met de inworp. Chillan is nu in balbezit. Fabbiani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chillan raakt geblesseerd tijdens het duel. Droguett legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 21:0

85e minuut.
Droguett probeert de bal aan de voet te houden. Pollio geeft de bal voor. Pagnoni is nu in balbezit. Verstov verovert de bal door een tackle van achteren. Verstov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 22:0

87e minuut.
Gündüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüzer geeft de bal voor. Lentino heeft problemen om de bal te vangen. Verstov rent richting de bal. Verstov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Asinari is nu in balbezit. Wszędybył verovert de bal door een tackle van achteren. Wszędybył geeft de bal voor. Chillan heeft problemen om de bal te vangen. Chillan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 23:0

90e minuut.
Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan passt de bal zonder na te denken. Wszędybył rent richting de bal. Wszędybył geeft de bal voor. Verstov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Masseria 91 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 16%, Masseria 91 84%.
FORZANAPOLI - Masseria 91 24:0