Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuore Azzurro Augusta
433z Tactiek FinoAllaFineATT
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
32.8 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten formidable
poor Passen excellent
average Verdedigen very good


1e minuut.
Pilich passt de bal zonder na te denken. Fant heeft problemen om de bal te vangen. Neuman is nu in balbezit. Makelele is nu in balbezit. Makelele draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:1

3e minuut.
Makelele kopt de bal weg. Daar is Szeremet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. Brunner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:2

4e minuut.
Makelele geeft een hoge lob. Cilea kopt de bal weg. Zaimis geeft een lange en hoge pass. Makelele is nu in balbezit. Makelele schiet op doel. Brunner bokst de bal weg.

6e minuut.
Papanastasiou speelt de bal door. Lăcustă rent richting de bal. Biernat begaat een overtreding. Biernat krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pyatenko geeft een hoge lob. Inworp. Callejas met de inworp. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Callejas met een sublieme pass. Lăcustă met een sublieme pass. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:3

13e minuut.
Pilich onderschept slim de pass. Kochanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaimis maakt een afschuwelijke overtreding. Zaimis krijgt een gele kaart. Kochanek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kochanek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Szeremet kopt de bal weg. Fant is nu in balbezit. Makelele onderschept slim de pass. Makelele draait met de bal, schiet en ... Brunner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:4

16e minuut.
Artusi geeft een lange en hoge pass. Szeremet kopt de bal weg. Makelele rent richting de bal. Makelele haalt uit met een fantastische trap. Brunner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:5

19e minuut.
Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă geeft de bal voor. Makelele kopt de bal weg. Szeremet rent richting de bal. Szeremet draait met de bal, schiet en ... Brunner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele schiet op doel. Brunner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:6

24e minuut.
Papanastasiou passt de bal zonder na te denken. Melaer is nu in balbezit. Melaer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Makelele de bal. Makelele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:7

26e minuut.
Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Melaer speelt de bal door. Callejas speelt de bal door. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele haalt uit met een fantastische trap. Brunner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Melaer rent richting de bal. Melaer geeft een hoge lob. Makelele is nu in balbezit. Makelele schiet op doel. Brunner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:8

34e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă passt de bal in één keer door. Makelele is nu in balbezit. Makelele schiet op doel. Brunner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:9

37e minuut.
Klungelig pakt Kochanek de bal. Papanastasiou geeft een hoge lob. Kochanek probeert de bal aan de voet te houden. Makelele is nu in balbezit. Makelele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:10

39e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă passt de bal zonder na te denken. Melaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaer geeft een hoge lob. Szeremet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Lăcustă passt de bal zonder na te denken. Szeremet heeft problemen om de bal te vangen. Szeremet passt de bal in één keer door. Makelele rent richting de bal. Makelele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuore Azzurro 72%, Augusta 28%.
Cuore Azzurro - Augusta 0:10

46e minuut.
Makelele rent richting de bal. Pilich is nu in balbezit. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet schiet op doel. Dittman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brunner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Makelele is nu in balbezit. Makelele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:11

48e minuut.
Callejas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăcustă geeft een hoge lob. Fant heeft problemen om de bal te vangen. Makelele is nu in balbezit. Makelele schiet op doel. Brunner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neuman rent richting de bal. Makelele verovert de bal door een tackle van achteren. Makelele geeft een hoge lob. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:12

51e minuut.
Papanastasiou passt de bal in één keer door. Melaer is nu in balbezit. Melaer geeft de bal voor. Makelele is nu in balbezit. Makelele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melaer zal de hoekschop nemen. Makelele springt en kopt de bal. Brunner bokst de bal weg.

53e minuut.
Daar is Biernat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Melaer geeft een hoge lob. Szeremet rent richting de bal. Szeremet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:13

55e minuut.
Melaer passt de bal zonder na te denken. Callejas rent richting de bal. Callejas geeft een lange en hoge pass. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Brunner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szeremet rent richting de bal. Szeremet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:14

58e minuut.
Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Callejas is nu in balbezit. Callejas passt de bal met de wreef. Szeremet heeft problemen om de bal te vangen. Szeremet draait met de bal, schiet en ... Paal! Brunner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:15

60e minuut.
Lăcustă probeert de bal met de borst te controleren. Vaso rent richting de bal. Lăcustă onderschept slim de pass. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet draait met de bal, schiet en ... Brunner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Papanastasiou passt de bal zonder na te denken. Melaer geeft de bal voor. Klungelig pakt Szeremet de bal. Papanastasiou is nu in balbezit. Papanastasiou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Papanastasiou probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Melaer de bal. Gülaçar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gülaçar krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Melaer is nu in balbezit. Melaer geeft een lange en hoge pass. Szeremet kopt de bal weg. Makelele rent richting de bal. Makelele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet geeft een hoge lob. Brunner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:16

72e minuut.
Inworp. Melaer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăcustă rent richting de bal. Melaer geeft een lange en hoge pass. Makelele krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:17

76e minuut.
Neuman verovert de bal door een tackle van achteren. Neuman speelt de bal door. Melaer is nu in balbezit. Melaer geeft een lange en hoge pass. Szeremet springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă geeft een hoge lob. Pyatenko heeft problemen om de bal te vangen. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lăcustă controleert de bal met de borst. Lăcustă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szeremet de bal. Szeremet haalt uit met een fantastische trap. Brunner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:18

86e minuut.
Melaer rent richting de bal. Melaer geeft de bal voor. Dittman bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet verovert de bal door een tackle van achteren. Szeremet draait met de bal, schiet en ... Brunner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Makelele rent richting de bal. Makelele schiet op doel. Brunner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:19

89e minuut.
Cilea onderschept slim de pass. Callejas rent richting de bal. Callejas geeft de bal voor. Makelele is nu in balbezit. Makelele schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szeremet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Augusta 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuore Azzurro 89%, Augusta 11%.
Cuore Azzurro - Augusta 0:20