Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.03
  • Stadion: Bar Mario Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17101
Bar Mario Costa dell`Olmo
ripar alta Tactiek 433
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 63.9
solid Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


5e minuut.
Soroka rent richting de bal. Met opzet legt Anchisi zijn tegenspeler op de grond. Soroka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chrapowicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soroka heeft problemen om de bal te vangen. Soroka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Soroka met een sublieme pass. Di Bari rent richting de bal. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada schiet op doel. Ballotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Pupilla rent richting de bal. Mantilla verovert de bal door een tackle van achteren. Mantilla probeert naar een medespeler te passen. Rotelli rent richting de bal. Rotelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rotelli is nu in balbezit. Rotelli schiet op doel. Viscol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Costa dell`Olmo 1:0

11e minuut.
Di Bari passt de bal in één keer door. Soroka is nu in balbezit. Soroka passt de bal met de wreef. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ballotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ballotta probeert naar een medespeler te passen. Chrapowicki kopt de bal weg. Soroka kan de bal niet met de borst controleren. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Ballotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bar Mario - Costa dell`Olmo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 53%, Costa dell`Olmo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bar Mario - Costa dell`Olmo 1:1

53e minuut.
Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel geeft de bal voor. Espada rent richting de bal. Espada geeft een lange en hoge pass. Soroka krijgt zijn hoofd ertegen. Ballotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petit rent richting de bal. Latini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petit is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Espada neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Costa dell`Olmo 1:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Bari met de inworp. Arruabarrena probeert naar een medespeler te passen. Rotelli rent richting de bal. Rotelli draait met de bal, schiet en ... Viscol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Di Lorenzo rent richting de bal. Di Lorenzo passt de bal in één keer door. Vicentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka onderschept slim de pass. Soroka schiet op doel. Ballotta bokst de bal weg.

82e minuut.
Teichmann probeert de bal aan de voet te houden. Pupilla met een sublieme pass. Di Bari rent richting de bal. Di Bari geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vicentin de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 52%, Costa dell`Olmo 48%.
Bar Mario - Costa dell`Olmo 1:2