Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie D.03
  • Stadion: Wolf Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10451
Costa dell`Olmo Bar Mario
GP24 Tactiek ripar alta
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 31.7
incredible Schieten average
excellent Passen average
very good Verdedigen average


5e minuut.
Di Bari met een sublieme pass. Chrapowicki is nu in balbezit. Chrapowicki passt de bal in één keer door. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 1:0

7e minuut.
Di Bari bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bari geeft een hoge lob. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap. Rammos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 2:0

10e minuut.
Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz geeft een hoge lob. Soroka is nu in balbezit. Petit rent richting de bal. Petit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 3:0

13e minuut.
Chrapowicki rent richting de bal. Daar is Chrapowicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrapowicki geeft de bal voor. Soroka krijgt zijn hoofd ertegen. Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chrapowicki met een snelle inworp. Espada probeert naar een medespeler te passen. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka draait met de bal, schiet en ... Rammos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 4:0

18e minuut.
Chrapowicki passt de bal zonder na te denken. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada passt de bal zonder na te denken. Daar is Soroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petit geeft een lange en hoge pass. Soroka springt en kopt de bal. Rammos bokst de bal weg.

20e minuut.
Di Lorenzo geeft de bal voor. Klungelig pakt Ulduz de bal. Espada rent richting de bal. Soroka is nu in balbezit. Soroka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Espada rent richting de bal. Espada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 5:0

21e minuut.
Soroka is nu in balbezit. Soroka passt de bal met de wreef. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 6:0

23e minuut.
Férez verovert de bal door een tackle van achteren. Férez passt de bal in één keer door. Chrapowicki is nu in balbezit. Espada is nu in balbezit. Espada schiet op doel. Rammos bokst de bal weg.

25e minuut.
Petit rent richting de bal. Petit geeft een hoge lob. Daar is Kawaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 7:0

27e minuut.
Petit verovert de bal door een tackle van achteren. Petit speelt de bal door. Soroka rent richting de bal. Soroka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 8:0

28e minuut.
Chrapowicki speelt de bal door. Di Bari speelt de bal door. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit geeft een lange en hoge pass. Soroka maakt een snoekduik en kopt de bal. Rammos bokst de bal weg.

31e minuut.
Espada probeert naar een medespeler te passen. Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapowicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Soroka de bal. Soroka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Petit is nu in balbezit. Di Bari speelt de bal door. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka schiet op doel. Rammos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 9:0

37e minuut.
Petit is nu in balbezit. Petit geeft de bal voor. Kawaler heeft problemen om de bal te vangen. Espada rent richting de bal. Espada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 10:0

39e minuut.
Lobina rent richting de bal. Lobina geeft de bal voor. Vişoiu kopt de bal weg. Espada rent richting de bal. Espada schiet op doel. Paal! Rammos bokst de bal weg.

43e minuut.
Chrapowicki rent richting de bal. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler onderschept slim de pass. Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapowicki draait met de bal, schiet en ... Rammos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 22%, Bar Mario 78%.
Costa dell`Olmo - Bar Mario 10:0

49e minuut.
Di Bari bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bari passt de bal in één keer door. Chrapowicki is nu in balbezit. Espada is nu in balbezit. Espada geeft de bal voor. Rammos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soroka rent richting de bal. Soroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 11:0

52e minuut.
Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit passt de bal met de wreef. Di Lorenzo speelt de bal door. Di Bari is nu in balbezit. Di Bari geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vişoiu heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Gallegos. Goede buitenspelval van de verdediging. Ryczel neemt vlug de vrije trap. Espada rent richting de bal. Espada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Petit de bal. Di Bari geeft de bal voor. Espada rent richting de bal. Espada haalt uit met een fantastische trap. Rammos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 12:0

59e minuut.
Gallegos speelt de bal door. Daar is Timan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka verovert de bal door een tackle van achteren. Soroka draait met de bal, schiet en ... Rammos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 13:0

61e minuut.
Maleczek onderschept slim de pass. Petit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maleczek. Petit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Bari wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapowicki passt de bal in één keer door. Soroka rent richting de bal. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 14:0

65e minuut.
Petit passt de bal met de wreef. Ulduz is nu in balbezit. Soroka verovert de bal door een tackle van achteren. Soroka schiet op doel. Rammos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 15:0

66e minuut.
Gambuti rent richting de bal. Espada onderschept slim de pass. Espada probeert naar een medespeler te passen. Soroka rent richting de bal. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Rammos bokst de bal weg. Espada heeft problemen om de bal te vangen. Espada geeft een hoge lob. Soroka is nu in balbezit. Soroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 16:0

73e minuut.
Petit kopt de bal weg. Espada kan de bal niet met de borst controleren. Espada passt de bal zonder na te denken. Chrapowicki is nu in balbezit. Chrapowicki geeft een hoge lob. Rammos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Gallegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryczel rent richting de bal. Ryczel geeft de bal voor. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Espada is nu in balbezit. Espada schiet op doel. Rammos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 17:0

78e minuut.
Di Bari probeert naar een medespeler te passen. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Espada de bal. Espada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 18:0

79e minuut.
Gambuti is nu in balbezit. Chrapowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chrapowicki geeft de bal voor. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka draait met de bal, schiet en ... Rammos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Di Lorenzo rent richting de bal. Di Lorenzo passt de bal met de wreef. Chrapowicki rent richting de bal. Espada is nu in balbezit. Espada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

86e minuut.
Di Bari geeft een lange en hoge pass. Daar is Kruszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petit speelt de bal door. Chrapowicki rent richting de bal. Chrapowicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vişoiu speelt de bal door. Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal zonder na te denken. Soroka is nu in balbezit. Soroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Bar Mario 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 22%, Bar Mario 78%.
Costa dell`Olmo - Bar Mario 19:0