Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFC Libiola 1893 Bar Mario
Edo3 Tactiek ripar alta
60% Balbezit 40%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 32.8
excellent Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen average


16e minuut.
Rammos probeert naar een medespeler te passen. Janecký kopt de bal weg. Daar is Barigozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahoney rent richting de bal. Mahoney haalt uit met een fantastische trap. Rammos bokst de bal weg. Daar is Hermosillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

19e minuut.
Janecký heeft problemen om de bal te vangen. Janecký met een sublieme pass. Filipek rent richting de bal. Filipek haalt uit met een fantastische trap. Rammos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Bar Mario 1:0

27e minuut.
Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek passt de bal in één keer door. Mahoney rent richting de bal. Mahoney haalt uit met een fantastische trap. Rammos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Bar Mario 2:0

29e minuut.
Grzywacz kopt de bal weg. Daar is Mahoney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleczek is nu in balbezit. Mahoney onderschept slim de pass. Mahoney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Janecký kopt de bal weg. Mahoney rent richting de bal. Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz schiet op doel. Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Bar Mario 3:0

32e minuut.
Maleczek rent richting de bal. Mahoney onderschept slim de pass. Mahoney passt de bal in één keer door. Grzywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rammos trapt de bal weg van het doel. Muide kopt de bal weg. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap. Rammos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Janecký speelt de bal door. Barigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecký rent richting de bal. Janecký geeft de bal voor. Grzywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Filipek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Bar Mario 4:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzywacz probeert naar een medespeler te passen. Mahoney rent richting de bal. Mahoney draait met de bal, schiet en ... Rammos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Janecký neemt de hoekschop. Filipek rent richting de bal. Filipek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lobina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grzywacz geeft een lange en hoge pass. Thévenin probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Loffo de bal onder controle te krijgen. Mahoney is nu in balbezit. Mahoney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Filipek is nu in balbezit. Filipek passt de bal zonder na te denken. Mahoney rent richting de bal. Mahoney schiet op doel. Rammos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Bar Mario 5:0

45e minuut.
Trivella komt het veld opgelopen. Melzi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Libiola 1893 40%, Bar Mario 60%.
KFC Libiola 1893 - Bar Mario 5:0

47e minuut.
Veličković geeft een hoge lob. Thévenin is nu in balbezit. Mahoney onderschept slim de pass. Mahoney haalt uit met een fantastische trap. Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Bar Mario 6:0

53e minuut.
Filipek is nu in balbezit. Filipek geeft de bal voor. Melzi heeft problemen om de bal te vangen. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Trivella verovert de bal door een tackle van achteren. Trivella geeft een lange en hoge pass. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney draait met de bal, schiet en ... Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Bar Mario 7:0

62e minuut.
Doeltrap. Kaczmarski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Filipek probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski geeft de bal voor. Melzi is nu in balbezit. Melzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agbonlahor komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Janecký met een sublieme pass. Filipek is nu in balbezit. Filipek speelt de bal door. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Trivella geeft een lange en hoge pass. Loffo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek geeft de bal voor. Kaczmarski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chorekyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Thévenin de bal. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski draait met de bal, schiet en ... Rammos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Bar Mario 8:0

75e minuut.
Farruggia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Libiola 1893 47%, Bar Mario 53%.
KFC Libiola 1893 - Bar Mario 8:0