Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. PADULA Leghorn Legion
532-off Tactiek trigun.2
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 43.5
wonderbaarlijk Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Corrada de bal onder controle te krijgen. Quaglietti speelt de bal door. Calhamar geeft een lange en hoge pass. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni schiet op doel. Mundo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Leghorn Legion 1:0

5e minuut.
Memmoli is nu in balbezit. Memmoli passt de bal met de wreef. Koltsis speelt de bal door. Glista rent richting de bal. Glista haalt uit met een fantastische trap. Mundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Koltsis probeert naar een medespeler te passen. Glista geeft een lange en hoge pass. Calhamar met een sublieme pass. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Koltsis geeft een lange en hoge pass. Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro onderschept slim de pass. Baro schiet op doel. Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Leghorn Legion 2:0

16e minuut.
Baro geeft een hoge lob. Finella rent richting de bal. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro is nu in balbezit. Baro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Francescotti geeft de bal voor. Giurati controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mas neemt vlug de vrije trap. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni schiet op doel. Mundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Sukbuni rent richting de bal. Quaglietti rent richting de bal. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni schiet op doel. Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Memmoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Memmoli met de inworp. Nardini is nu in balbezit. Nardini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 44%, Leghorn Legion 56%.
F.C. PADULA - Leghorn Legion 2:0

48e minuut.
Mula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haraldseid geeft een lange en hoge pass. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Leghorn Legion 3:0

52e minuut.
Mas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sukbuni kopt de bal weg. Bei rent richting de bal. Baro is nu in balbezit. Baro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baro geeft een hoge lob. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Glista onderschept slim de pass. Glista geeft een hoge lob. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro geeft een lange en hoge pass. Mundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Leghorn Legion 4:0

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sukbuni stond buitenspel. Mula neemt vlug de vrije trap. Luders bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini onderschept slim de pass. Nardini haalt uit met een fantastische trap. Vázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bettiga rent richting de bal. Bettiga speelt de bal door. Mula is nu in balbezit. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni schiet op doel. Mundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koltsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap. Mundo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Leghorn Legion 5:0

77e minuut.
Klungelig pakt Glista de bal. Baro is nu in balbezit. Baro probeert naar een medespeler te passen. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sukbuni is nu in balbezit. Finella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sukbuni raakt geblesseerd tijdens het duel. Glista met een snel genomen vrije trap. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap. Mundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Baro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Quaglietti de bal onder controle te krijgen. Francescotti kopt de bal weg. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 37%, Leghorn Legion 63%.
F.C. PADULA - Leghorn Legion 5:0