Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BellaMbriama Mandraccio
433 variante Tactiek Mandro884
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 53.8
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Ollivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollivier geeft een hoge lob. Tamburro kopt de bal weg. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Łydka speelt de bal door. Stubiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kantanista. Kantanista krijgt een gele kaart. Stubiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łydka wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Kiziałek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Mandraccio 0:1

24e minuut.
Eastwood met een sublieme pass. Belluzzo rent richting de bal. Belluzzo passt de bal met de wreef. Anusiak is nu in balbezit. Anusiak schiet op doel. Gravina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kiziałek rent richting de bal. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka probeert naar een medespeler te passen. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 57%, Mandraccio 43%.
BellaMbriama - Mandraccio 0:1

48e minuut.
Ehrmann kopt de bal weg. Daar is Cervilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceka. Ceka krijgt een gele kaart. Cervilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Ceka met een sublieme pass. Firmino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hielkamp kopt de bal weg. Belluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BellaMbriama - Mandraccio 1:1

51e minuut.
Mleczek kopt de bal weg. Cervilla heeft problemen om de bal te vangen. Cervilla passt de bal in één keer door. Anusiak rent richting de bal. Anusiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tamburro rent richting de bal. Tamburro speelt de bal door. Matijašević is nu in balbezit. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Belluzzo kopt de bal weg. Gravina speelt de bal door. Kantanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević onderschept slim de pass. Matijašević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Stubiński is nu in balbezit. Stubiński passt de bal met de wreef. Kantanista rent richting de bal. Matijašević verovert de bal door een tackle van achteren. Matijašević haalt uit met een fantastische trap. Pikács bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Mandraccio 1:2

62e minuut.
Matijašević rent richting de bal. Stubiński rent richting de bal. Matijašević rent richting de bal. Stubiński rent richting de bal. Stubiński draait met de bal, schiet en ... Pikács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Piesiak kopt de bal weg. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka passt de bal zonder na te denken. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński haalt uit met een fantastische trap. Pikács bokst de bal weg.

70e minuut.
Mleczek rent richting de bal. Mleczek passt de bal in één keer door. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anusiak haalt uit met een fantastische trap. Gravina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Mleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczek haalt uit met een fantastische trap. Gravina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Tamburro rent richting de bal. Ehrmann maakt een afschuwelijke overtreding. Tamburro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Królicki met een snel genomen vrije trap. Stubiński kopt de bal weg. Matijašević is nu in balbezit. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Eastwood rent richting de bal. Eastwood speelt de bal door. Piesiak heeft problemen om de bal te vangen. Siekiera geeft de bal voor. Stubiński kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Kiziałek de bal. Łydka speelt de bal door. Matijašević rent richting de bal. Matijašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Mandraccio 1:3

87e minuut.
Ollivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollivier geeft de bal voor. Stubiński kopt de bal weg. Matijašević rent richting de bal. Matijašević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Mleczek speelt de bal door. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Siekiera zijn tegenspeler op de grond. Siekiera krijgt een gele kaart. Anusiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Firmino wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Mandraccio 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 57%, Mandraccio 43%.
BellaMbriama - Mandraccio 2:3