Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vott a past footballclub
we2 Tactiek 532base
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


21e minuut.
Na een snelle pass probeert Wieruchowski de bal onder controle te krijgen. Rosolen speelt de bal door. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz geeft een hoge lob. Antonau springt en kopt de bal. Rado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Rosolen met een sublieme pass. Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Galati draait met de bal, schiet en ... Rado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Dučić rent richting de bal. Rosolen rent richting de bal. Steffes maakt een afschuwelijke overtreding. Steffes krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Rosolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rob zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rob naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rosolen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosolen komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vott a past 50%, footballclub 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vott a past - footballclub 0:0

46e minuut.
Chierichini komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Håvbrandt speelt de bal door. Erikçi probeert de bal aan de voet te houden. Papajec met een sublieme pass. Natoli rent richting de bal. Natoli schiet op doel. Steven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Håvbrandt geeft een hoge lob. Papajec kopt de bal weg. Natoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Steffes geeft de bal voor. Klungelig pakt Dučić de bal. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vott a past - footballclub 0:1

82e minuut.
Twarowski komt het veld opgelopen. Kręcina komt het veld opgelopen. Famiglia komt het veld opgelopen. Pedron komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Håvbrandt heeft problemen om de bal te vangen. Bertollini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Håvbrandt. Håvbrandt krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Famiglia de bal. Ignasz rent richting de bal. Famiglia begaat een overtreding. Famiglia krijgt een gele kaart. Ignasz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ignasz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galati maakt een snoekduik en kopt de bal. Chierichini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vott a past 52%, footballclub 48%.
Vott a past - footballclub 0:1