Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generale Vaccaro Leghorn Legion
gagliardi 5am Tactiek trigun.2
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 43.5
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski passt de bal zonder na te denken. Cedro heeft problemen om de bal te vangen. Cedro geeft een lange en hoge pass. Jordan springt en kopt de bal. Mundo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Trí Hùng is nu in balbezit. Trí Hùng passt de bal zonder na te denken. Quaglietti onderschept slim de pass. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mogiełka onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francescotti rent richting de bal. Francescotti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cedro onderschept slim de pass. Cedro passt de bal in één keer door. Trí Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Hùng geeft een hoge lob. Jordan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Trí Hùng is nu in balbezit. Trí Hùng geeft een hoge lob. Daar is Quaglietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordan is nu in balbezit. Jordan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 1:0

22e minuut.
Krych passt de bal zonder na te denken. Ziętarski speelt de bal door. Mula onderschept slim de pass. Trí Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Hùng geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jordan rent richting de bal. Jordan schiet op doel. Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 2:0

25e minuut.
Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal zonder na te denken. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 3:0

29e minuut.
Cedro rent richting de bal. Cedro geeft de bal voor. Krych is nu in balbezit. Krych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 4:0

35e minuut.
Krych is nu in balbezit. Krych geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Francescotti de bal. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krych rent richting de bal. Krych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 5:0

44e minuut.
Jordan onderschept slim de pass. Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan onderschept slim de pass. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 19%, Leghorn Legion 81%.
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 6:0

47e minuut.
Klungelig pakt Ziętarski de bal. Ziętarski passt de bal zonder na te denken. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych schiet op doel. Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 7:0

48e minuut.
Trí Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Hùng geeft een lange en hoge pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. Mundo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 8:0

55e minuut.
Exadachtylos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trí Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mula schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mula krijgt een gele kaart. Trí Hùng raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziętarski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krych maakt een snoekduik en kopt de bal. Mundo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 9:0

58e minuut.
Klungelig pakt Trí Hùng de bal. Trí Hùng passt de bal zonder na te denken. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych schiet op doel. Mundo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 10:0

67e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Mula verovert de bal door een tackle van achteren. Trí Hùng speelt de bal door. Krych rent richting de bal. Krych schiet op doel. Mundo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Finella probeert de bal aan de voet te houden. Trí Hùng rent richting de bal. Trí Hùng passt de bal zonder na te denken. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 11:0

71e minuut.
Corrada met een sublieme pass. Francescotti speelt de bal door. Scudieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurati onderschept slim de pass. Giurati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal zonder na te denken. Krych met een sublieme pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 12:0

80e minuut.
Redondo rent richting de bal. Redondo passt de bal in één keer door. Daar is Trí Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trí Hùng geeft een hoge lob. Jordan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 13:0

81e minuut.
Francescotti speelt de bal door. Klungelig pakt Ziętarski de bal. Ziętarski passt de bal met de wreef. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ... Mundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Finella de bal. Jordan is nu in balbezit. Krych rent richting de bal. Krych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 14:0

89e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Krych rent richting de bal. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Mundo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 23%, Leghorn Legion 77%.
Generale Vaccaro - Leghorn Legion 15:0