Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.04
  • Stadion: Camposanto
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31919
BUFFRA TEAM F.C. PADULA
tattica test 1 Tactiek 532-off
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
63.7 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Baro schiet op doel. Cortese probeert de bal aan de voet te houden. Teobaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Świerniak passt de bal zonder na te denken. Çulcuoğlu rent richting de bal. Çulcuoğlu passt de bal in één keer door. Bilha heeft problemen om de bal te vangen. Bilha draait met de bal, schiet en ... Vázquez bokst de bal weg.

27e minuut.
Çulcuoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świerniak is nu in balbezit. Świerniak passt de bal in één keer door. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Świerniak rent richting de bal. Świerniak passt de bal met de wreef. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła geeft de bal voor. Bilha krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bettiga met een sublieme pass. Micele rent richting de bal. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - F.C. PADULA 0:1

44e minuut.
Damari onderschept slim de pass. Damari met een sublieme pass. Sukbuni is nu in balbezit. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro schiet op doel. Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUFFRA TEAM 52%, F.C. PADULA 48%.
BUFFRA TEAM - F.C. PADULA 0:1

50e minuut.
Bilha is nu in balbezit. Matai is nu in balbezit. Bilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilha schiet op doel. Vázquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BUFFRA TEAM - F.C. PADULA 1:1

57e minuut.
Ciuciła geeft de bal voor. Bilha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calhamar. Bilha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Georgijević komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Koltsis geeft een lange en hoge pass. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortese is nu in balbezit. Baro verovert de bal door een tackle van achteren. Baro haalt uit met een fantastische trap. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Çulcuoğlu kopt de bal weg. Georgijević is nu in balbezit. Damari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Georgijević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Śmieszek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Micele passt de bal in één keer door. Koltsis speelt de bal door. Bettiga speelt de bal door. Baro is nu in balbezit. Baro schiet op doel. Euell bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Świerniak de bal. Świerniak passt de bal in één keer door. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft de bal voor. Georgijević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - F.C. PADULA 2:1

87e minuut.
Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević onderschept slim de pass. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Vázquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - F.C. PADULA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUFFRA TEAM 46%, F.C. PADULA 54%.
BUFFRA TEAM - F.C. PADULA 3:1