Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.04
  • Stadion: Borealis Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5690
Borealis BellaMbriama
new3 Tactiek 433 variante
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 57.1
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


13e minuut.
bin Mohd Yassin geeft de bal voor. Mleczek speelt de bal door. Anusiak rent richting de bal. Anusiak draait met de bal, schiet en ... Viscontini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - BellaMbriama 0:1

17e minuut.
Eastwood is nu in balbezit. Eastwood passt de bal in één keer door. Belluzzo rent richting de bal. Belluzzo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Genghini de bal onder controle te krijgen. Viscontini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mleczek rent richting de bal. Mleczek passt de bal in één keer door. Anusiak is nu in balbezit. Anusiak schiet op doel. Viscontini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - BellaMbriama 0:2

26e minuut.
Firmino speelt de bal door. Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Belluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluzzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kantanista passt de bal met de wreef. Eastwood met een sublieme pass. Cervilla is nu in balbezit. Belluzzo is nu in balbezit. Belluzzo schiet op doel. Viscontini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kiziałek probeert naar een medespeler te passen. Weilbächer probeert naar een medespeler te passen. Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluzzo rent richting de bal. Belluzzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borealis 67%, BellaMbriama 33%.
Borealis - BellaMbriama 0:2

46e minuut.
Ehrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Eastwood de bal. Eastwood passt de bal zonder na te denken. Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mleczek met een sublieme pass. Cervilla is nu in balbezit. Cervilla passt de bal zonder na te denken. Belluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluzzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gesualdo rent richting de bal. Gesualdo geeft een lange en hoge pass. Vona speelt de bal door. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zabaleta passt de bal met de wreef. Tavacı rent richting de bal. Tavacı passt de bal met de wreef. Banan controleert de bal met de borst. Banan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gesualdo met de inworp. Banan met een sublieme pass. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Eastwood is nu in balbezit. Eastwood geeft de bal voor. Mleczek probeert naar een medespeler te passen. Anusiak rent richting de bal. Anusiak schiet op doel. Viscontini bokst de bal weg.

77e minuut.
Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Belluzzo is nu in balbezit. Eastwood met een sublieme pass. Belluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluzzo draait met de bal, schiet en ... Viscontini bokst de bal weg. Belluzzo geeft een lange en hoge pass. Mleczek is nu in balbezit. Mleczek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cervilla is nu in balbezit. Cervilla draait met de bal, schiet en ... Viscontini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - BellaMbriama 0:3

81e minuut.
Firmino passt de bal met de wreef. Cervilla heeft problemen om de bal te vangen. Cervilla geeft een hoge lob. Anusiak rent richting de bal. Anusiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - BellaMbriama 0:4

86e minuut.
Anusiak rent richting de bal. Entkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anusiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Cervilla legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Viscontini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - BellaMbriama 0:5

88e minuut.
Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek geeft een lange en hoge pass. Avar geeft een hoge lob. Vona is nu in balbezit. Vona geeft een lange en hoge pass. Pikács bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borealis 62%, BellaMbriama 38%.
Borealis - BellaMbriama 0:5