Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.04
  • Stadion: Mandraccio Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20000
Mandraccio BUFFRA TEAM
Mandro884 Tactiek tattica test 1
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
3 Buitenspel 7
55.8 gemiddelde waardering 61.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Łydka passt de bal in één keer door. Rivière rent richting de bal. Rivière passt de bal zonder na te denken. Zegar is nu in balbezit. Zegar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Micele geeft een lange en hoge pass. Piesiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ceka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgijević rent richting de bal. Georgijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - BUFFRA TEAM 0:1

6e minuut.
Tamburro met een sublieme pass. Rivière is nu in balbezit. Ciuciła begaat een overtreding. Ciuciła krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Klungelig pakt Tamburro de bal. Ciuciła is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamburro. Tamburro krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Tamburro passt de bal zonder na te denken. Zegar is nu in balbezit. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mandraccio - BUFFRA TEAM 1:1

31e minuut.
Cortese is nu in balbezit. Cortese geeft een lange en hoge pass. Çulcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulcuoğlu passt de bal met de wreef. Świerniak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - BUFFRA TEAM 1:2

44e minuut.
Siekiera kopt de bal weg. Micele rent richting de bal. Zegar verovert de bal door een tackle van achteren. Zegar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Çulcuoğlu kopt de bal weg. Ceka bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Świerniak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Świerniak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 47%, BUFFRA TEAM 53%.
Mandraccio - BUFFRA TEAM 1:2

52e minuut.
Tamburro rent richting de bal. Tamburro geeft een lange en hoge pass. Stankov is nu in balbezit. Zegar rent richting de bal. Zegar haalt uit met een fantastische trap. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Matai passt de bal met de wreef. Çulcuoğlu is nu in balbezit. Çulcuoğlu met een sublieme pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević schiet op doel. Cirrincione bokst de bal weg.

75e minuut.
Micele bereikt de bal nog maar net als eerste. Teobaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Micele geeft een hoge lob. Çulcuoğlu is nu in balbezit. Çulcuoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Matai kopt de bal weg. Poćwiardowski rent richting de bal. Śmieszek begaat een overtreding. Śmieszek krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tamburro passt de bal in één keer door. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Teobaldi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Teobaldi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Łydka passt de bal in één keer door. Cortese rent richting de bal. Zegar begaat een overtreding. Zegar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 38%, BUFFRA TEAM 62%.
Mandraccio - BUFFRA TEAM 1:2