Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.04
  • Stadion: Borealis Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10577
Borealis Generale Vaccaro
new3 Tactiek gagliardi 5am
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
49.6 gemiddelde waardering 57.8
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Jordan rent richting de bal. Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Viscontini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Trí Hùng rent richting de bal. Trí Hùng passt de bal zonder na te denken. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Viscontini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - Generale Vaccaro 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Banan de bal. Banan passt de bal in één keer door. Gesualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli rent richting de bal. Spinelli draait met de bal, schiet en ... Viscontini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Scudieri de bal onder controle te krijgen. Ayverdi geeft een hoge lob. Trí Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Hùng geeft een hoge lob. Jordan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
bin Mohd Yassin onderschept slim de pass. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo passt de bal zonder na te denken. Trí Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Hùng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Redondo rent richting de bal. Redondo geeft een hoge lob. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - Generale Vaccaro 0:2

32e minuut.
Mastrorocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrorocco passt de bal met de wreef. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Viscontini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - Generale Vaccaro 0:3

35e minuut.
bin Mohd Yassin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yassin passt de bal zonder na te denken. Vona geeft een hoge lob. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı haalt uit met een fantastische trap. Skoczeń bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borealis 64%, Generale Vaccaro 36%.
Borealis - Generale Vaccaro 0:3

53e minuut.
Scudieri speelt de bal door. Redondo speelt de bal door. Trí Hùng rent richting de bal. Trí Hùng geeft een lange en hoge pass. Jordan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Redondo geeft een lange en hoge pass. Tokarz verovert de bal door een tackle van achteren. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. Viscontini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - Generale Vaccaro 0:4

64e minuut.
bin Mohd Yassin passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mastrorocco rent richting de bal. Mastrorocco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jordan is nu in balbezit. Viscontini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borealis - Generale Vaccaro 0:5

67e minuut.
Spinelli passt de bal met de wreef. bin Mohd Yassin rent richting de bal. bin Mohd Yassin geeft de bal voor. Tavacı rent richting de bal. Tavacı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Mastrorocco heeft problemen om de bal te vangen. Redondo rent richting de bal. Redondo passt de bal met de wreef. Spinelli rent richting de bal. Spinelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cucurullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli onderschept slim de pass. Spinelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trí Hùng de bal. Trí Hùng geeft een hoge lob. Viscontini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Redondo probeert naar een medespeler te passen. Walczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk passt de bal zonder na te denken. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Walczuk is nu in balbezit. Walczuk met een sublieme pass. Redondo speelt de bal door. Trí Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Hùng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borealis 55%, Generale Vaccaro 45%.
Borealis - Generale Vaccaro 0:5