Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leghorn Legion footballclub
trigun.2 Tactiek 532base
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen excellent


9e minuut.
Stuer probeert naar een medespeler te passen. Gaudino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudino passt de bal met de wreef. Sezgili rent richting de bal. Sezgili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Oyler geeft de bal voor. Memmoli kopt de bal weg. Stuer rent richting de bal. Stuer geeft de bal voor. Sezgili maakt een snoekduik en kopt de bal. Mundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Oyler speelt de bal door. Steffes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaudino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chierichini probeert naar een medespeler te passen. Steffes probeert naar een medespeler te passen. Sezgili heeft problemen om de bal te vangen. Sezgili schiet op doel. Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - footballclub 0:1

23e minuut.
Sezgili probeert naar een medespeler te passen. Corrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrada passt de bal zonder na te denken. Borghezio is nu in balbezit. Borghezio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sezgili kopt de bal weg. Bei rent richting de bal. Sodomlak onderschept slim de pass. Sodomlak haalt uit met een fantastische trap. Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Steffes rent richting de bal. Steffes probeert naar een medespeler te passen. Gaudino speelt de bal door. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bei geeft een hoge lob. Inworp. Oyler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sodomlak is nu in balbezit. Sodomlak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gaudino rent richting de bal. Gaudino passt de bal zonder na te denken. Finella met een sublieme pass. Sezgili rent richting de bal. Sezgili draait met de bal, schiet en ... Mundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaudino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sezgili maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Memmoli met een sublieme pass. Borghezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu begaat een overtreding. Vişoianu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Quaglietti rent richting de bal. Sodomlak onderschept slim de pass. Sodomlak probeert naar een medespeler te passen. Oyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyler schiet op doel. Mundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - footballclub 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 61%, footballclub 39%.
Leghorn Legion - footballclub 0:2

48e minuut.
Memmoli rent richting de bal. Memmoli passt de bal in één keer door. Giurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini is nu in balbezit. Nardini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Finella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sezgili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steffes met een snel genomen vrije trap. Sezgili kopt de bal weg. Sodomlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodomlak schiet op doel. Mundo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - footballclub 0:3

62e minuut.
Daar is Nardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaudino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili rent richting de bal. Sezgili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - footballclub 0:4

69e minuut.
Corrada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borghezio de bal. Stuer maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Stuer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stuer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Borghezio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corrada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giurati springt en kopt de bal. Chierichini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Gaudino is nu in balbezit. Gaudino passt de bal zonder na te denken. Steffes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili rent richting de bal. Sezgili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Steffes rent richting de bal. Steffes passt de bal in één keer door. Oyler is nu in balbezit. Oyler geeft een hoge lob. Sezgili krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Corrada probeert naar een medespeler te passen. Giurati rent richting de bal. Giurati passt de bal in één keer door. Borghezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghezio draait met de bal, schiet en ... Chierichini bokst de bal weg.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Giurati stond buitenspel. Twarowski komt het veld opgelopen. Kręcina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 55%, footballclub 45%.
Leghorn Legion - footballclub 0:4