Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. PADULA Trevisonda
532-off Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
9% Spel op eigen helft 91%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 18.5
briljant Schieten slecht
solide Passen zwak
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Baro probeert naar een medespeler te passen. Sukbuni rent richting de bal. Pont rent richting de bal. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap. Ienco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Haraldseid met een sublieme pass. Bettiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettiga passt de bal in één keer door. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 1:0

4e minuut.
Baro passt de bal zonder na te denken. Koltsis is nu in balbezit. Koltsis geeft de bal voor. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... Ienco bokst de bal weg. Cargnello heeft problemen om de bal te vangen. Baro is nu in balbezit. Baro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 2:0

9e minuut.
Bettiga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Glista de bal. Glista probeert naar een medespeler te passen. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 3:0

10e minuut.
Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni passt de bal in één keer door. Dadda rent richting de bal. Baro onderschept slim de pass. Baro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 4:0

12e minuut.
Bettiga met een sublieme pass. Baro is nu in balbezit. Baro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cargnello de bal onder controle te krijgen. Ienco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 5:0

13e minuut.
Lapi is nu in balbezit. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni geeft de bal voor. Baro is nu in balbezit. Baro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Glista geeft een hoge lob. Ienco met een sublieme pass. Koltsis kopt de bal weg. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bettiga passt de bal met de wreef. Glista rent richting de bal. Glista probeert naar een medespeler te passen. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 6:0

19e minuut.
Baro rent richting de bal. Baro passt de bal zonder na te denken. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni schiet op doel. Ienco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 7:0

21e minuut.
Koltsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltsis geeft een lange en hoge pass. Placido kan de bal niet met de borst controleren. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 8:0

23e minuut.
Sukbuni geeft een hoge lob. Dadda kopt de bal weg. Bettiga probeert naar een medespeler te passen. Baro heeft problemen om de bal te vangen. Baro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Taribella rent richting de bal. Glista verovert de bal door een tackle van achteren. Glista passt de bal zonder na te denken. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap. Ienco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni schiet op doel. Ienco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 9:0

27e minuut.
Dadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro verovert de bal door een tackle van achteren. Baro speelt de bal door. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sukbuni met de inworp. Glista is nu in balbezit. Glista speelt de bal door. Baro rent richting de bal. Baro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 10:0

30e minuut.
Glista probeert naar een medespeler te passen. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni passt de bal met de wreef. Baro is nu in balbezit. Baro schiet op doel. Ienco bokst de bal weg. Pont heeft problemen om de bal te vangen. Bertulli is nu in balbezit. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 11:0

33e minuut.
Koltsis geeft een lange en hoge pass. Placido probeert naar een medespeler te passen. Dadda heeft problemen om de bal te vangen. Baro is nu in balbezit. Baro schiet op doel. Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Anastasio speelt de bal door. Luders met een sublieme pass. Bettiga met een sublieme pass. Baro rent richting de bal. Baro haalt uit met een fantastische trap. Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ienco met een sublieme pass. Glista kopt de bal weg. Daar is Sukbuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 12:0

40e minuut.
Cargnello trapt de bal weg. Taribella controleert de bal met de borst. Glista probeert naar een medespeler te passen. Baro rent richting de bal. Baro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 13:0

42e minuut.
Sukbuni met een sublieme pass. Baro rent richting de bal. Dadda is nu in balbezit. Baro verovert de bal door een tackle van achteren. Baro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Baro de bal onder controle te krijgen. Cargnello is nu in balbezit. Baro verovert de bal door een tackle van achteren. Baro draait met de bal, schiet en ... Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 14:0

43e minuut.
Lapi heeft problemen om de bal te vangen. Sukbuni rent richting de bal. Pont rent richting de bal. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 12%, Trevisonda 88%.
F.C. PADULA - Trevisonda 14:0

46e minuut.
Baro verovert de bal door een tackle van achteren. Baro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sukbuni de bal. Sukbuni schiet op doel. Ienco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 15:0

52e minuut.
Sukbuni draait met de bal, schiet en ... Bertulli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Placido de bal. Baro rent richting de bal. Baro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 16:0

53e minuut.
Sukbuni passt de bal met de wreef. Lapi probeert de bal aan de voet te houden. Baro is nu in balbezit. Baro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pont rent richting de bal. Glista verovert de bal door een tackle van achteren. Glista met een sublieme pass. Daar is Baro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Koltsis met een sublieme pass. Bettiga rent richting de bal. Bettiga passt de bal met de wreef. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pont heeft problemen om de bal te vangen. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... Ienco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Glista passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Baro de bal onder controle te krijgen. Dadda rent richting de bal. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni schiet op doel. Ienco bokst de bal weg.

68e minuut.
Mas passt de bal in één keer door. Daar is Bettiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettiga probeert naar een medespeler te passen. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Glista speelt de bal door. Bettiga is nu in balbezit. Bettiga met een sublieme pass. Daar is Baro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 17:0

70e minuut.
Taribella is nu in balbezit. Taribella speelt de bal door. Anastasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Baro de bal. Baro passt de bal met de wreef. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... Ienco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 18:0

74e minuut.
Bettiga is nu in balbezit. Bettiga met een sublieme pass. Koltsis probeert naar een medespeler te passen. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 19:0

77e minuut.
Daar is Baro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cargnello bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro onderschept slim de pass. Baro haalt uit met een fantastische trap. Ienco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 20:0

79e minuut.
Bertulli geeft de bal voor. Inworp. Sukbuni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Koltsis de bal. Koltsis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ienco met een sublieme pass. Koltsis geeft een hoge lob. Baro springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Dadda heeft problemen om de bal te vangen. Bettiga rent richting de bal. Bettiga probeert naar een medespeler te passen. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro haalt uit met een fantastische trap. Ienco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni schiet op doel. De bal raakt de paal. Koltsis geeft de bal voor. Baro springt en kopt de bal. Ienco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Glista is nu in balbezit. Glista geeft een lange en hoge pass. Dadda kan de bal niet met de borst controleren. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Trevisonda 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 6%, Trevisonda 94%.
F.C. PADULA - Trevisonda 21:0