Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.05
  • Stadion: '' gino1010 ''
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34408
Hippy Dinamo Portazza
5-3-2 A Tactiek 3punte
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
66.8 gemiddelde waardering 58.1
outstanding Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Tombak onderschept slim de pass. Negrete is nu in balbezit. Tombak geeft een lange en hoge pass. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Dick geeft de bal voor. Czereszewski rent richting de bal. de Hollanda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czereszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czereszewski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Negrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Dvulyat met de inworp. Angélico bereikt de bal nog maar net als eerste. Angélico passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dick de bal. Dick schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bałamut passt de bal in één keer door. Usi heeft problemen om de bal te vangen. Usi geeft een lange en hoge pass. Predojević rent richting de bal. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Jarzyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angélico met een sublieme pass. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski schiet op doel. Negrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Klungelig pakt Czereszewski de bal. Dick rent richting de bal. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski schiet op doel. Negrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Dinamo Portazza 1:0

30e minuut.
Angélico speelt de bal door. Jarzyna rent richting de bal. Jarzyna passt de bal zonder na te denken. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski draait met de bal, schiet en ... Negrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Angélico bereikt de bal nog maar net als eerste. Angélico probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick rent richting de bal. Dick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nikas geeft een lange en hoge pass. Dvulyat kopt de bal weg. Daar is de Hollanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Dinamo Portazza 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 38%, Dinamo Portazza 62%.
Hippy - Dinamo Portazza 2:0

61e minuut.
Predojević is nu in balbezit. Gioukoudis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Predojević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Predojević neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Chaoqun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Dinamo Portazza 2:1

63e minuut.
Mazo met een sublieme pass. Czereszewski is nu in balbezit. Tombak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tombak krijgt een gele kaart. Czereszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czereszewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Dinamo Portazza 3:1

67e minuut.
Jarzyna speelt de bal door. Gioukoudis is nu in balbezit. Predojević verovert de bal door een tackle van achteren. Predojević schiet op doel. Chaoqun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Dinamo Portazza 3:2

70e minuut.
Dick kopt de bal weg. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santaroni krijgt een gele kaart. Czereszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Angélico neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Spirito bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirito geeft een lange en hoge pass. Balcıoğlu kopt de bal weg. Predojević is nu in balbezit. Predojević haalt uit met een fantastische trap. Chaoqun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żyłka rent richting de bal. Żyłka geeft een hoge lob. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Usi geeft een lange en hoge pass. Lusiti is nu in balbezit. Lusiti probeert naar een medespeler te passen. Żyłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłka schiet op doel. Chaoqun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Achereiner komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Tombak heeft problemen om de bal te vangen. Tombak geeft een hoge lob. Predojević is nu in balbezit. Predojević haalt uit met een fantastische trap. Chaoqun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hippy - Dinamo Portazza 3:3

87e minuut.
Usi geeft de bal voor. Sanka is nu in balbezit. Żyłka onderschept slim de pass. Żyłka kan de bal niet met de borst controleren. Żyłka haalt uit met een fantastische trap. Chaoqun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusiti verovert de bal door een tackle van achteren. Lusiti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 40%, Dinamo Portazza 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hippy - Dinamo Portazza 3:3