Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.05
  • Stadion: GGAllin Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20074
GGAllin Real Sbandati
cannone 3 att Tactiek Ciure1
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 57
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt Slamka de bal. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson passt de bal in één keer door. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Cabelo speelt de bal door. madmon bereikt de bal nog maar net als eerste. madmon met een sublieme pass. Cabelo geeft een hoge lob. Ferreyra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson passt de bal in één keer door. Laihinen rent richting de bal. Laihinen schiet op doel. Kougioumtzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Real Sbandati 1:0

18e minuut.
Laihinen rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Patterson neemt de hoekschop. Laihinen kopt de bal weg. Klungelig pakt Munerati de bal. Kougioumtzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Strömgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömgren geeft de bal voor. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Real Sbandati 2:0

33e minuut.
Ledoux is nu in balbezit. Ledoux geeft een hoge lob. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Moysidis probeert naar een medespeler te passen. Culverhouse is nu in balbezit. Culverhouse passt de bal in één keer door. Leković heeft problemen om de bal te vangen. Leković haalt uit met een fantastische trap. Machura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Molteberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Slamka met een snelle inworp. madmon geeft de bal voor. Leković krijgt zijn hoofd ertegen. Machura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 58%, Real Sbandati 42%.
GGAllin - Real Sbandati 2:0

49e minuut.
Strömgren met een snelle inworp. Culverhouse rent richting de bal. Patterson onderschept slim de pass. Patterson geeft een hoge lob. Munerati rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Strömgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömgren passt de bal met de wreef. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato schiet op doel. Kougioumtzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Real Sbandati 3:0

60e minuut.
Laihinen rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Patterson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laihinen springt en kopt de bal. Kougioumtzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Real Sbandati 4:0

74e minuut.
Strömgren met de inworp. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Culverhouse maakt een afschuwelijke overtreding. Culverhouse krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Patterson raakt geblesseerd tijdens het duel. Strömgren zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Munerati heeft problemen om de bal te vangen. Di Sabato rent richting de bal. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. Kougioumtzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Torresan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Real Sbandati 5:0

77e minuut.
Zucchi geeft de bal voor. Inworp. Slamka met de inworp. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Molteberg speelt de bal door. madmon rent richting de bal. Patterson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patterson krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Zucchi rent richting de bal. Moysidis onderschept slim de pass. Moysidis met een sublieme pass. Ferreyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreyra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux passt de bal in één keer door. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Real Sbandati 5:1

85e minuut.
Slamka speelt de bal door. madmon is nu in balbezit. madmon passt de bal met de wreef. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rareşoaica geeft een hoge lob. Daar is Torresan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munerati onderschept slim de pass. Munerati haalt uit met een fantastische trap. Kougioumtzis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Real Sbandati 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 52%, Real Sbandati 48%.
GGAllin - Real Sbandati 6:1