Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pio pio casteo club Hippy
vvv-V Tactiek 5-3-2 A
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 64.8
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Dick is nu in balbezit. Ferrovecchio begaat een overtreding. Dick raakt geblesseerd tijdens het duel. Angélico wilt de vrije trap nemen. Witka probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dvulyat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czereszewski kan de bal niet met de borst controleren. Šenkýř verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sanka met de inworp. Angélico rent richting de bal. Angélico passt de bal met de wreef. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski schiet op doel. Šenkýř kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Crăciunescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dvulyat met een snelle inworp. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap. Šenkýř verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Dick passt de bal in één keer door. Jarzyna speelt de bal door. Klungelig pakt Czereszewski de bal. Czereszewski draait met de bal, schiet en ... Filantropol probeert de bal aan de voet te houden. Šenkýř bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Hippy 0:1

27e minuut.
Wyrwa speelt de bal door. Witka rent richting de bal. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick schiet op doel. Šenkýř maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Hippy 0:2

32e minuut.
Jarzyna kopt de bal weg. Dick rent richting de bal. Dvulyat is nu in balbezit. Dick is nu in balbezit. Dick draait met de bal, schiet en ... Šenkýř kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dvulyat rent richting de bal. Ferrovecchio begaat een overtreding. Dvulyat raakt geblesseerd tijdens het duel. Angélico met een snel genomen vrije trap. Dick maakt een snoekduik en kopt de bal. Šenkýř probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Hippy 0:3

37e minuut.
Warzych rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruiz zal de hoekschop nemen. Orsini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Hippy 1:3

39e minuut.
Witka passt de bal met de wreef. Dvulyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvulyat passt de bal met de wreef. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzyna onderschept slim de pass. Jarzyna probeert naar een medespeler te passen. Dick is nu in balbezit. Dick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Hippy 1:4

45e minuut.
Dick met een sublieme pass. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Crăciunescu de bal onder controle te krijgen. Šenkýř probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Hippy 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pio pio casteo club 74%, Hippy 26%.
pio pio casteo club - Hippy 1:5

46e minuut.
El-Kurdi komt het veld opgelopen. Opov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Jarzyna is nu in balbezit. Jarzyna met een sublieme pass. Crăciunescu speelt de bal door. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozada komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ferrovecchio passt de bal in één keer door. Mazo is nu in balbezit. Mazo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czereszewski de bal. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gioukoudis passt de bal zonder na te denken. Jarzyna rent richting de bal. Ruiz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruiz krijgt een gele kaart. Jarzyna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jarzyna kan niet meer verder spelen. Vino komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Angélico met een sublieme pass. Wyrwa rent richting de bal. Czereszewski onderschept slim de pass. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Orsini probeert de bal aan de voet te houden. Angélico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrovecchio maakt een afschuwelijke overtreding. Ferrovecchio krijgt een gele kaart. Angélico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laár komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Macaris de bal. Mazo is nu in balbezit. Mazo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Inworp. Obuchowicz komt het veld opgelopen. Opałka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pio pio casteo club 76%, Hippy 24%.
pio pio casteo club - Hippy 1:5