Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sbandati I MISERABILI (ma belli)
Ciure1 Tactiek fryderyk
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60.8 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu passt de bal zonder na te denken. Alioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baraba de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cabelo rent richting de bal. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu geeft de bal voor. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. Fahrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alioto is nu in balbezit. Alioto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Torresan kopt de bal weg. madmon geeft een hoge lob. Daar is Ventalló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabelo rent richting de bal. Cabelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
madmon speelt de bal door. Leković is nu in balbezit. Leković passt de bal in één keer door. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Floreński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sbandati - I MISERABILI (ma belli) 1:0

20e minuut.
Ledoux speelt de bal door. Baraba rent richting de bal. Baraba passt de bal zonder na te denken. Leković rent richting de bal. Leković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Garbarino verovert de bal door een tackle van achteren. Garbarino geeft een lange en hoge pass. Gregoracci rent richting de bal. Tomescu onderschept slim de pass. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Fahrer bokst de bal weg. Alioto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Sbandati - I MISERABILI (ma belli) 1:1

27e minuut.
Gregoracci rent richting de bal. Gallegos verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sbandati - I MISERABILI (ma belli) 1:2

40e minuut.
Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu geeft een hoge lob. Baraba is nu in balbezit. Alioto verovert de bal door een tackle van achteren. Alioto schiet op doel. Fahrer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomescu heeft problemen om de bal te vangen. Tomescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sbandati - I MISERABILI (ma belli) 1:3

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Noyette komt het veld opgelopen. Baggiani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sbandati 48%, I MISERABILI (ma belli) 52%.
Real Sbandati - I MISERABILI (ma belli) 1:3

46e minuut.
Slamka komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Cabelo probeert naar een medespeler te passen. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos passt de bal in één keer door. Tomescu heeft problemen om de bal te vangen. Tomescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baraba verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Culverhouse komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Torresan onderschept slim de pass. Cabelo geeft een lange en hoge pass. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis draait met de bal, schiet en ... Floreński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sbandati - I MISERABILI (ma belli) 2:3

85e minuut.
Gallegos is nu in balbezit. Gallegos geeft een lange en hoge pass. Noyette rent richting de bal. Noyette draait met de bal, schiet en ... Fahrer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sbandati - I MISERABILI (ma belli) 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sbandati 52%, I MISERABILI (ma belli) 48%.
Real Sbandati - I MISERABILI (ma belli) 2:4