Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lavandino I Barlafus
tiratopa Tactiek 4-1-3-2b
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.9 gemiddelde waardering 46.6
matig Schieten zeer goed
zwak Passen solide
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea passt de bal zonder na te denken. Armeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Appello speelt de bal door. Armeni rent richting de bal. Santinelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Santinelli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Fatarella rent richting de bal. Ateniese onderschept slim de pass. Ateniese geeft de bal voor. Armeni springt en kopt de bal. Prebianca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - I Barlafus 0:1

9e minuut.
Prebianca trapt de bal weg. Ateniese probeert de bal met de borst te controleren. Ateniese passt de bal in één keer door. Ravezzani rent richting de bal. Ravezzani haalt uit met een fantastische trap. Prebianca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ateniese passt de bal in één keer door. Faustini heeft problemen om de bal te vangen. Paglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani onderschept slim de pass. Ravezzani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Gherea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gherea geeft een lange en hoge pass. Fatarella rent richting de bal. Ravezzani onderschept slim de pass. Ravezzani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Faustini is nu in balbezit. Armeni onderschept slim de pass. Armeni geeft een hoge lob. Ravezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - I Barlafus 0:2

20e minuut.
Ferragutti onderschept slim de pass. Ferragutti passt de bal in één keer door. Armeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeni draait met de bal, schiet en ... Prebianca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ferragutti passt de bal met de wreef. Ravezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella is nu in balbezit. Ravezzani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravezzani haalt uit met een fantastische trap. Prebianca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Armeni rent richting de bal. Armeni draait met de bal, schiet en ... Prebianca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - I Barlafus 0:3

27e minuut.
Lajolo met een sublieme pass. Nardella rent richting de bal. Ateniese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ateniese krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Appello kopt de bal weg. Klungelig pakt Armeni de bal. Armeni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Faustini de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lavandino 74%, I Barlafus 26%.
Atletico Lavandino - I Barlafus 0:3

64e minuut.
Ravezzani rent richting de bal. Ravezzani geeft een hoge lob. Armeni rent richting de bal. Armeni schiet op doel. Prebianca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - I Barlafus 0:4

66e minuut.
Jaszczowski rent richting de bal. Jaszczowski geeft een lange en hoge pass. Appello kopt de bal weg. Armeni is nu in balbezit. Armeni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ferragutti speelt de bal door. Armeni is nu in balbezit. Faustini rent richting de bal. Armeni verovert de bal door een tackle van achteren. Armeni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sarchi de bal. Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - I Barlafus 0:5

87e minuut.
Klungelig pakt Appello de bal. Appello met een sublieme pass. Armeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeni haalt uit met een fantastische trap. Prebianca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lavandino 78%, I Barlafus 22%.
Atletico Lavandino - I Barlafus 0:5