Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Portazza pio pio casteo club
3punte Tactiek DDD 5
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
19 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 64.2
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Tombak rent richting de bal. Tombak passt de bal met de wreef. Predojević is nu in balbezit. Predojević schiet op doel. Ingelmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - pio pio casteo club 1:0

2e minuut.
Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa passt de bal met de wreef. Bjørnmose bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Portazza - pio pio casteo club 1:1

15e minuut.
Bałamut onderschept slim de pass. Bałamut passt de bal met de wreef. Nikas heeft problemen om de bal te vangen. Laár rent richting de bal. Laár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Balcıoğlu onderschept slim de pass. Balcıoğlu passt de bal in één keer door. Lusiti is nu in balbezit. Lusiti geeft de bal voor. Predojević springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bałamut geeft de bal voor. Crăciunescu kopt de bal weg. Ferrovecchio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laár de bal. Laár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu passt de bal in één keer door. Ferrovecchio is nu in balbezit. Ferrovecchio geeft een lange en hoge pass. Bjørnmose krijgt zijn hoofd ertegen. Negrete bokst de bal weg. Laár is nu in balbezit. Laár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - pio pio casteo club 1:2

40e minuut.
Lusiti passt de bal in één keer door. Łazarz rent richting de bal. Predojević onderschept slim de pass. Predojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Portazza - pio pio casteo club 2:2

44e minuut.
Ferrovecchio heeft problemen om de bal te vangen. Ferrovecchio probeert naar een medespeler te passen. Bjørnmose rent richting de bal. Bjørnmose haalt uit met een fantastische trap. Negrete probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Laár rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 58%, pio pio casteo club 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Portazza - pio pio casteo club 2:2

47e minuut.
Inworp. Balcıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lusiti geeft de bal voor. Predojević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - pio pio casteo club 3:2

48e minuut.
Usi geeft een hoge lob. Predojević rent richting de bal. Mikuláš begaat een overtreding. Mikuláš krijgt een gele kaart. Predojević raakt geblesseerd tijdens het duel. Tombak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Predojević krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tombak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żyłka is nu in balbezit. Żyłka passt de bal in één keer door. Tombak geeft een hoge lob. Predojević maakt een snoekduik en kopt de bal. Ingelmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karagiannopoulos komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Leyva komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Aguirre komt het veld opgelopen. Warzych komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Garita is nu in balbezit. Garita passt de bal met de wreef. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Warzych springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Urdaneta geeft een hoge lob. Inworp. Tombak met een snelle inworp. Żyłka geeft de bal voor. Lusiti springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Garita bereikt de bal nog maar net als eerste. de Hollanda is nu in balbezit. Lusiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusiti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Garita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garita geeft een hoge lob. Karagiannopoulos speelt de bal door. Warzych rent richting de bal. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Negrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Negrete niet meer kan verder spelen. Antinucci komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Balcıoğlu met een sublieme pass. Bałamut rent richting de bal. Bałamut passt de bal zonder na te denken. Predojević is nu in balbezit. Predojević haalt uit met een fantastische trap. Ingelmann bokst de bal weg. Żyłka rent richting de bal. Żyłka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - pio pio casteo club 4:2

90e minuut.
Ferrovecchio rent richting de bal. Ferrovecchio geeft de bal voor. Santaroni heeft problemen om de bal te vangen. Bjørnmose rent richting de bal. Bjørnmose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - pio pio casteo club 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 52%, pio pio casteo club 48%.
Dinamo Portazza - pio pio casteo club 4:3